http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Sahtiyan / Geceler Ayaz Geleceksen Etme Naz

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,644
5,634
113
Hayat ne garip ya Eylül ayında tek maça 18k (rekorum) basmışlığım var.Simdi elimize 100 lira geçmiyor o 18k tekrar elimde olsa 15k borcu kapatıp kumarı bırakırım diye kandiriyorum kendimi.Beni bu illete başlatan iddaa bayisindeki Fatih'in AW

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
64,619
29,960
113
Hayat ne garip ya Eylül ayında tek maça 18k (rekorum) basmışlığım var.Simdi elimize 100 lira geçmiyor o 18k tekrar elimde olsa 15k borcu kapatıp kumarı bırakırım diye kandiriyorum kendimi.Beni bu illete başlatan iddaa bayisindeki Fatih'in AW
Bende o ilk kuponumu oynayan dayının aw gel yeğenim oynama etme demedi bize gitti kuponumuzu yatırdı

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,644
5,634
113
Bende o ilk kuponumu oynayan dayının aw gel yeğenim oynama etme demedi bize gitti kuponumuzu yatırdı
Bir tane adam vardı iddaa bayisinde bayinin sahibiyle takiliyordu hep illegalde oynuyordu ne zaman görsem bir maça 1.20-1.30 orandan 10k basıyordu hep kazaniyordu. Dedim demek illegalden kazanılıyormuş.3 sene sonra bayiye geldiğimde adamı tanıyamadım bitik haldeydi kredi borçları vs. ordan ders çıkarmak lazımdı aslında

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,154
113
Fatihi tutup skmek lazim harbiden benide kuzen alistirdi adama beddua ettim adamda batti aw