- 86,048
- 30,280
- 113
Cuma namazı var1 saatlik uyku mu olurBirazdan bir bayılacam 10 saat kendime gelemeyecem inşallah
Cuma namazı var1 saatlik uyku mu olurBirazdan bir bayılacam 10 saat kendime gelemeyecem inşallah
Ben diyom yara yemişim bu yunus diyoYarın aksam yuksek roll denıcem yunuslarım gelecekmıs
Yine bir haraç muhabbetiYarın aksam yuksek roll denıcem yunuslarım gelecekmıs
Ben bılmem yarın 12 son saatBen diyom yara yemişim bu yunus diyo
Çok haklısın.Cuma namazı var
Onu bunu boşver de biz senle xxxxlllll yapacak tık aw ne zaman yapacazYine bir haraç muhabbeti![]()
Orası öyle şuan için tamamen rakipsiz Medvedev bile adamın elinde perişan oldu geçen hafta.Ki Medvedev djokovici 2-0 yendi 2-3 hafta onceKnk fritz medvedev tstspas rublev falan istikrarsız oldular hep şuan en üst noktalarında hepsi daha iyi olacaklarını sanmıyorum alcaraaz sürekli üstün koyarak devam ediyo ve yaşça da küçük toprakta zaten iyi klasik İspanyol sert zeminde çim de gelişirse ki bence en iyisi olucak durdurulamaz hale gelir
Paramız olduğundaOnu bunu boşver de biz senle xxxxlllll yapacak tık aw ne zaman yapacaz
bilimsel açıklama gibi olduParamız olduğunda
O zaman 1 2 sene sonraParamız olduğunda
Belki şimdi çıkartırız 1 tanesini helallesek hshshdhaBen bılmem yarın 12 son saat
Hep bana hep bana wk olmaz böyle fix var sende sallaBen denıcem yarın xxl
Tenis geçerli olsa çoktan vurgundu o etkinlik0.5 ust 1.5 ust lu
25₺ için niye 1-2 sene bekliyoruz wkO zaman 1 2 sene sonra
3.5yunustan asagısı kabul olmazBelki şimdi çıkartırız 1 tanesini helallesek hshshdha
Çirkefliğe yatcam gibi bakalım3.5yunustan asagısı kabul olmaz