- 32,008
- 26,262
- 113
Onu boşver de alcaraz ortalığı domine edicek çok belli en zorlu rakipleri güle oynaya yeniyo awMaç öncesi favori takım 40 sayı geride bide ev sahibi herkes son peri alır gözüyle bakar ki öyle olmaliydi ama yine boston alıyor
Onu boşver de alcaraz ortalığı domine edicek çok belli en zorlu rakipleri güle oynaya yeniyo awMaç öncesi favori takım 40 sayı geride bide ev sahibi herkes son peri alır gözüyle bakar ki öyle olmaliydi ama yine boston alıyor
O çocuk daha tanınmıyorken kaç sene önce bir maçta karşıma çıktı. Christopher O'Connel la yapıyordu Chrise vermiştim kombinede son maçımdı.Chris baya favoriydi maç öncesi ama darma duman etmişti Alcaraz onu.Sonra ismini Googleda arattim baktım cocuğa 2003luymus sonra dedim kendime gele gele geleceğin en iyi teniscisine denk geldin ama sonrasında çok kazandım Alcarazdan.Kimle yaparsa yapsın hep diğer oyuncu favoriydi ben de hep Alcaraza veriyordum. Şuan adama maksimum 1.20 oran açıyorlar o da en güçlü rakipler olmasına rağmenOnu boşver de alcaraz ortalığı domine edicek çok belli en zorlu rakipleri güle oynaya yeniyo aw
Vay anasını son peri de 1 farkla kazandı boston. Son per 5 oranı hangi şanslılar yakaladı acabaHesapladım 200 lira kasayla boston maçına her per rolling yaparak boston kazanır oynayan birisi minimum 15k kasa yapıyormuş
Bi de geçen forumda elemanın biri dedi ki Alcaraz balon sadece toprakta iyi. Dedim adam US Open'ı aldı dedi ki şansa olur bir kereOnu boşver de alcaraz ortalığı domine edicek çok belli en zorlu rakipleri güle oynaya yeniyo aw
Vay cahil 😂 sakatlanmazsa çok net ambargo koyar sefiri olur kırılmadım rekor bırakmaz şuan rakipsiz açıkçasıBi de geçen forumda elemanın biri dedi ki Alcaraz balon sadece toprakta iyi. Dedim adam US Open'ı aldı dedi ki şansa olur bir kere
Şuan djokovicle sert kortta 10 maç yapsın 8ini almazsa ben bişey bilmiyorum.Ama ambargo koyar demek için çok erken şuan.Teniscilerin sağı solu belli olmuyor hiç ummadığın adam bir anda fena parlıyor misal Taylor Fritz bakma bugün yenildi Alcaraza ama çok fena geliştirdi kendini.Eger olur da Alcaraz önce rolland garrosu sonra Wimbledonu kazanırsa Djokovicle Nadali geçme yolunda önü açılırVay cahil 😂 sakatlanmazsa çok net ambargo koyar sefiri olur kırılmadım rekor bırakmaz şuan rakipsiz açıkçası
Knk fritz medvedev tstspas rublev falan istikrarsız oldular hep şuan en üst noktalarında hepsi daha iyi olacaklarını sanmıyorum alcaraaz sürekli üstün koyarak devam ediyo ve yaşça da küçük toprakta zaten iyi klasik İspanyol sert zeminde çim de gelişirse ki bence en iyisi olucak durdurulamaz hale gelirŞuan djokovicle sert kortta 10 maç yapsın 8ini almazsa ben bişey bilmiyorum.Ama ambargo koyar demek için çok erken şuan.Teniscilerin sağı solu belli olmuyor hiç ummadığın adam bir anda fena parlıyor misal Taylor Fritz bakma bugün yenildi Alcaraza ama çok fena geliştirdi kendini.Eger olur da Alcaraz önce rolland garrosu sonra Wimbledonu kazanırsa Djokovicle Nadali geçme yolunda önü açılır
Çekim yapcaz galiba bonustan heralde sanırsam 2 kez red aldıUyuyunnn
Hani gidip uyuyordunUyuyunnn
Uyudum 1 saatHani gidip uyuyordun
Yokmu bi rollingUyudum 1 saat
1 saatlik uyku mu olurUyudum 1 saat
Varsa yapYokmu bi rolling
Yarın aksam yuksek roll denıcem yunuslarım gelecekmısYokmu bi rolling
hadiii iyisinYarın aksam yuksek roll denıcem yunuslarım gelecekmıs