- 34,546
- 19,154
- 113
Hergun en guvendigin maca at mesela bugun boston kazanir ve ust 4 orandi cok guvendim para yoktu iki maca yuz attik oylw brezilya liginden yattik5 defa 2 oaranlı kupon sal 32 kat çek
Hergun en guvendigin maca at mesela bugun boston kazanir ve ust 4 orandi cok guvendim para yoktu iki maca yuz attik oylw brezilya liginden yattik5 defa 2 oaranlı kupon sal 32 kat çek
Kafam rahat olsa öğlen İTF tenis maçlarında 2 saati bulmaz 25x yapmam ama kafa rahat olmayınca olmuyor5 defa 2 oaranlı kupon sal 32 kat çek
İşte onu yapamazsın. Yarın akşam 23:59a kadar çekim yapman lazım yoksa bakiye gider yarın dediğim cumartesi yaniHergun en guvendigin maca at mesela bugun boston kazanir ve ust 4 orandi cok guvendim para yoktu iki maca yuz attik oylw brezilya liginden yattik
Kafam rahat olsa öğlen İTF tenis maçlarında 2 saati bulmaz 25x yapmam ama kafa rahat olmayınca olmuyor
Tenis çok fena bağımlılık yapıyor slottan beterEn son bir sponsor 500-2000 vermişti. 2 saatte 30k çekmiştim. Tenis sağolsun.
Namık KemalEn son bir sponsor 500-2000 vermişti. 2 saatte 30k çekmiştim. Tenis sağolsun.
48 saat mi bonus süresi?İşte onu yapamazsın. Yarın akşam 23:59a kadar çekim yapman lazım yoksa bakiye gider yarın dediğim cumartesi yani
Set veya skor bahsi iyi kazandırıyor iyi de kaybettiriyorTenis çok fena bağımlılık yapıyor slottan beter
Bekle araştırıp atayım fotoyuNamık Kemal
Hayır dediğim saate kadar geçerli48 saat mi bonus süresi?
Araştırcam dediği shop yapcakBekle araştırıp atayım fotoyu
Misal adam ilk seti almış 2. Sette de 4-5 geride oyundan düşmediğine eminsen hemen 2. Seti kazanır diyorum 4-5 oluyor 7-5 veya 7-6 çok kazandım bu şekilde ve çok çok kaybettim deSet veya skor bahsi iyi kazandırıyor iyi de kaybettiriyor
Üstteki maç 1xbetin düzenlediği turnuva istedikleri gibi keyfince bitiriyorlar maçı pandemide çok oynadım illallah ettirdibu da gelir mi acep
Ekli dosyayı görüntüle 321465
Bol şans dostbu da gelir mi acep
Ekli dosyayı görüntüle 321465