- 32,008
- 26,262
- 113
Susar mısınYok dost senin özelinde söylemiyorum insanlık kötü bu zamanda![]()
Susar mısınYok dost senin özelinde söylemiyorum insanlık kötü bu zamanda![]()
Vay aw iltifat edeckken iyice gomdunSıkma canını dost kimini toprak dahi kabul etmiyor haline şükret
Miktarda anlaşırsak senin için gidip vururum kimse oŞimdi arkasından konuşmak istemiyorum ama çok üçkağıtçıydı benden 10 yaş büyük diye bişey de demiyordum birçok kez dolandırdı beni
Helal abi nerden vardın bu kanıyaYok dost senin özelinde söylemiyorum insanlık kötü bu zamanda![]()
İnsanlık mı o neymiş... Öyle öyle ön yargı bana göre güzel Bi kelime artık ön yargılı olmak lazım kazık yememek içinYok dost senin özelinde söylemiyorum insanlık kötü bu zamanda![]()
Peki ağamSusar mısın
Mesele yeğen...Vay aw iltifat edeckken iyice gomdun
A noktasındanHelal abi nerden vardın bu kanıya
Onun aw bende tam tersi oldu beni alistiran kuzeni 150 defa dolandirmisligim vardirŞimdi arkasından konuşmak istemiyorum ama çok üçkağıtçıydı benden 10 yaş büyük diye bişey de demiyordum birçok kez dolandırdı beni
Ön yargılı olmak yerine ön ayak olmayı dene belki bir şeylere dokunursunİnsanlık mı o neymiş... Öyle öyle ön yargı bana göre güzel Bi kelime artık ön yargılı olmak lazım kazık yememek için
Yok be dolandırmak dediğim adama para atiyordum bana cepbank yap diye adam belli ki parayı kumarda kaybediyordu telefonları açmıyordu ertesi gün karşıma çıkınca banka kesti yok acil bir durum vardı sana fazlasını vericem vsMiktarda anlaşırsak senin için gidip vururum kimse o
Güzel dedin ama o zamanda bu ne çok bilmiş moduna girebilecek bir halkımız var Bir işte diplomatik başarın yoksa o senin başarın değildir kafasında herkes o yüzden dinlese mantıklı bile gelse yarın öbür gün sorgular tezimizi kankamÖn yargılı olmak yerine ön ayak olmayı dene belki bir şeylere dokunursun
Hadi monterreyKapanisi böle yapalım ilk kupondan sonrada desteğini esirgemeyen dostlarım için bu kopun
Ekli dosyayı görüntüle 321457⁶
Son 20 saniye fark 34Kapanisi böle yapalım ilk kupondan sonrada desteğini esirgemeyen dostlarım için bu kopun
Bol sanslar broKapanisi böle yapalım ilk kupondan sonrada desteğini esirgemeyen dostlarım için bu kopun
WonKapanisi böle yapalım ilk kupondan sonrada desteğini esirgemeyen dostlarım için bu kopun
Tebrikler reis tam baremde geldiKapanisi böle yapalım ilk kupondan sonrada desteğini esirgemeyen dostlarım için bu kopun