- 86,048
- 30,280
- 113
Yarın denıcektın hanıUla denverde jokic yokmuş eksiklere bakmadan daldık ibnelere 😂
Yarın denıcektın hanıUla denverde jokic yokmuş eksiklere bakmadan daldık ibnelere 😂
Ortadan iyidirTakım deıl demı ben taraf sevmıyom
Etti 3Ortadan iyidir
Uyku tutmadi aldım öylede gözlerim kanadı son 4.5 dakika 4 sayı çıktı toplamda şaka gibi 😂Yarın denıcektın hanı
Denver oranı bıde 1.72ydıUyku tutmadi aldım öylede gözlerim kanadı son 4.5 dakika 4 sayı çıktı toplamda şaka gibi 😂
Ne 3Etti 3
Bende o ilk kuponumu oynayan dayının aw gel yeğenim oynama etme demedi bize gitti kuponumuzu yatırdıHayat ne garip ya Eylül ayında tek maça 18k (rekorum) basmışlığım var.Simdi elimize 100 lira geçmiyor o 18k tekrar elimde olsa 15k borcu kapatıp kumarı bırakırım diye kandiriyorum kendimi.Beni bu illete başlatan iddaa bayisindeki Fatih'in AW
Cok yorulduk dostOooo kupon gelmiş sagolun dostlar![]()
Bir tane adam vardı iddaa bayisinde bayinin sahibiyle takiliyordu hep illegalde oynuyordu ne zaman görsem bir maça 1.20-1.30 orandan 10k basıyordu hep kazaniyordu. Dedim demek illegalden kazanılıyormuş.3 sene sonra bayiye geldiğimde adamı tanıyamadım bitik haldeydi kredi borçları vs. ordan ders çıkarmak lazımdı aslındaBende o ilk kuponumu oynayan dayının aw gel yeğenim oynama etme demedi bize gitti kuponumuzu yatırdı
Rica ederiz dost neredeydin yahuOooo kupon gelmiş sagolun dostlar![]()
Lan gettOooo kupon gelmiş sagolun dostlar![]()
Fatihi tutup skmek lazim harbiden benide kuzen alistirdi adama beddua ettim adamda batti awHayat ne garip ya Eylül ayında tek maça 18k (rekorum) basmışlığım var.Simdi elimize 100 lira geçmiyor o 18k tekrar elimde olsa 15k borcu kapatıp kumarı bırakırım diye kandiriyorum kendimi.Beni bu illete başlatan iddaa bayisindeki Fatih'in AW
Ne diyorsun kafan mı güzel?Lan gett
Gözümüz kanlandı getirelim diye sinerji vermektenOooo kupon gelmiş sagolun dostlar![]()
Gözünüze yazık gidin uyuyunGözümüz kanlandı getirelim diye sinerji vermekten![]()
Şakanın dozunu kaçırıyorlar Shellac hep bundan uyarıyodu işteNe diyorsun kafan mı güzel?