- 86,050
- 30,281
- 113
Yagmur durmusmu
dinmiş yağmur kurulama yapılıyor. resmi açıklamaya göre 22:30 civarında başlayacak. Tek sıkıntı diğer müsabakaların saati de geldi onları oynatıp bunu askıya almazlar inşallah.Yagmur durmusmu
aga @Sahtiyan beklemedi bizim beklediğimiz kadardinmiş yağmur kurulama yapılıyor. resmi açıklamaya göre 22:30 civarında başlayacak. Tek sıkıntı diğer müsabakaların saati de geldi onları oynatıp bunu askıya almazlar inşallah.
Sanmam o macların saatı degısır bu bıtmeden baslamazdinmiş yağmur kurulama yapılıyor. resmi açıklamaya göre 22:30 civarında başlayacak. Tek sıkıntı diğer müsabakaların saati de geldi onları oynatıp bunu askıya almazlar inşallah.
Herkes saat 6'da ki medvedev maçını bekliyor. Kaç tane kort var bilmiyorum 2-3 taneyse yine iyiSanmam o macların saatı degısır bu bıtmeden baslamaz
Gerçi en az 6 tane vardır. çiftler kadınlar falan derken bayağı maç dönüyorHerkes saat 6'da ki medvedev maçını bekliyor. Kaç tane kort var bilmiyorum 2-3 taneyse yine iyi
bi tane çatısı olan yokmu aw. şunları bitirtselerdi. yağmurun altında bekleye bekleye ıslanmış ekmeğe döndülerGerçi en az 6 tane vardır. çiftler kadınlar falan derken bayağı maç dönüyor
Onun huyunu bilmiyorum da bizde kupon açıkta kaldı mı uyunmaz wk uyuyormuş numarası yapılıraga @Sahtiyan beklemedi bizim beklediğimiz kadar![]()
Çok nadir pek gerek duyulmuyor aslındabi tane çatısı olan yokmu aw. şunları bitirtselerdi. yağmurun altında bekleye bekleye ıslanmış ekmeğe döndüler
ProfesorÇok nadir pek gerek duyulmuyor aslında
aga gerek var işte ya. bugün gösterdi ki gerek var. böyle kepazelik mi olurÇok nadir pek gerek duyulmuyor aslında
31 toplam kort sayısı bölgedeHerkes saat 6'da ki medvedev maçını bekliyor. Kaç tane kort var bilmiyorum 2-3 taneyse yine iyi
Çok maç izledim çoookProfesor
Nerden baktın ?31 toplam kort sayısı bölgede
Bazı bilgileri Google de bulamazsınNerden baktın ?
Google'da buldum kral 19'kort var 16 basit 2 tane orta sekment 1 tane de stadium olarak finallerin oynandığı kortBazı bilgileri Google de bulamazsın
10k bastıgın zamanlarmıÇok maç izledim çoookÇalıştığım dönemler sabah akşam maç izliyordum oynamaktan
![]()