- 2,632
- 5,625
- 113
Vallahi kupon yattı diye skor 98-91 son 2 dakika kala uyumuştum.Sabah kalktım aklıma bile gelmedi bakmak.Şimdi burada öğrendim kazandığını baya sevindim
Daımon sayesınde ogrendın yanıVallahi kupon yattı diye skor 98-91 son 2 dakika kala uyumuştum.Sabah kalktım aklıma bile gelmedi bakmak.Şimdi burada öğrendim kazandığını baya sevindim
Güzel 2 li güzel kazan bolsans dostCümleten selamın aleyküm.Alttaki maç won.Kristaps Porzingis NBA’de en sevdiğim adam ona ve Clevelanda güvendim.Bakalım kalan 2 maç güldürecek miEkli dosyayı görüntüle 279129
Daimond dan değil burada @Hayatindibi abiyle sürekli muhabbetimiz var gece bir konuyu konuşuyorduk o yazmıştı konuşurken uyudum.Sabahta 12 gibi kalktım aklımın ucuna gelmedi kazanacağı bakmadım.Forumada yeni girdim Serdar abi ula won yazınca nasıl la dedim siteye baktım.Serdar abi bu mutlu haberi senden aldığım için bir hediyeyi hakettin 😂 @HayatindibiDaımon sayesınde ogrendın yanı
gelince geliyor işte bende washinton 213.5 üst oynadım uzatmada 5 dkda 5 sayı çıktı 213 çıktıMaça bak özetine bakıyorumda son 40 saniye kala 10 sayı geriden gelip uzatmış Charlotte şaka gibi 😂Ekli dosyayı görüntüle 279223
O maça Miami baya geriden geliyorken 4 orandan yenerine 200₺ atmıştım o yüzden takip ettimde NBA tarihinde böyle rezillik görmedim.104-99 öndeydi Miami son 40 saniye kala bi 3 bi 2 yeyip uzattı uzatmadada 3 sayı yeyip 2 sayı attıgelince geliyor işte bende washinton 213.5 üst oynadım uzatmada 5 dkda 5 sayı çıktı 213 çıktı
mucizeydi alt olması mucize olduO maça Miami baya geriden geliyorken 4 orandan yenerine 200₺ atmıştım o yüzden takip ettimde NBA tarihinde böyle rezillik görmedim.104-99 öndeydi Miami son 40 saniye kala bi 3 bi 2 yeyip uzattı uzatmadada 3 sayı yeyip 2 sayı attı![]()