http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sağlık Raporu..

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,847
4,977
113
Öncelikle herkese iyi formlar.. şimdi dostlar bir bilene sor demişler.. amcam yakin zamanda bi ameliyat geçirdi şuan şükür iyi %80 gibide bi sağlık raporu aldi ( vergi fatura ew araba ws alımlarda indirim için..) bunun tam kullanisi nedir acaba yani araba, ew olursa bunun ne gibi indirimi yada nasil birşeyler olunabiliyor.. yarin kendim detaylida soracağım etraflicada burdada bilgisi başından geçen warsa bi bilgi paylaşımı olursa sewinirim.. şimdiden teşekkürler 🙏

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
3,869
113
Dost yanlış bilmiyorsam vergi kısmında indirimi oluyor ama aldığın taşıt veya konut için belirli bir süresi var bu süre boyunca da aldığını satamıyorsun

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,737
28,426
113
Bizim hala var oda görme engelli moruk kardeşi 0 kilometre bir araba aldı yanlış hatırlamıyorsam ozaman arabanın fiyatı 70 bin civarıydı 26 binlaraya almıştı 100/50 nin üstünde bir indirim var yanlış biliyorsam şimdi nasıl bilmiyorum Allah şifa versin

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,737
28,426
113
Hatta TOKİ'den evde almışlardı çok oldu ama ya ayda 100 TL oduyorlardi Baya bir oluyor yani indirim

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,934
5,122
113
Öncelikle geçmiş olsun Dostum araba için yüzde 90 rapor istiyorlar yani bu rapor ile otv indirimden yararlanma şansı yok