Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rusya'nın Doğusunda 8.8 Büyüklüğünde Deprem 11 Ülke İçin Tsunami Uyarısı Yapıldı

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
108,307
82,221
113
1753869694052.png

Rusya'nın doğusundaki Kamçatka Yarımadası açıklarında 8.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Amerika kıtasının doğu kıyıları,
Çin ve Japonya için tsunami uyarısı yapıldı. İlk tsunami dalgaları Kamçatka, Japonya ve Hawaii kıyılarına ulaştı. Fukuşima Nükleer Santrali'ndeki işçiler tahliye edildi.
Rusya'nın Kamçatka Yarımadası açıklarında 8,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Rusya, Çin, Japonya, ABD, Kanada,
Şili, Peru, Meksika, Kosta Rika, Kolombiya, Ekvador ile Pasifik Adaları'na yönelik tsunami uyarısı yapıldı.

TSUNAMİ DALGALARI 3 METREYE ULAŞABİLİR

ABD Jeoloji Araştırmaları Kurumu (USGS), Rusya'nın Kamçatka Yarımadası açıklarında 8,8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.
Türkiye saati ile 02.25'te meydana gelen sarsıntının 19 kilometre derinlikte kaydedildiği bildirildi.
Depremin ardından Rusya ve Japonya'nın pasifik kıyıları ile Pasifik Adaları'na yönelik tsunami uyarısı yapılırken, dalga boyunun 3 metreyi bulabileceği belirtildi.
Deprem anında yaşanan panik anları amatör kameralara yansırken, Rusya basını hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü duyurdu.

ragnar41

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20
19
3
Allah mazlumun , çocuğun ,bebeğin ,kadının ahını yerde bırakmaz.
Umarım daha beter olurlar. Tabiki yine çocukları Allah korusun diğerlerini kahrı perişan eylesin aminn.
alakaya bak,devletin yaptığı bir şey için halkının ölmesini istemek,her şeyi geçtim Rusya bu kadar güçlü olmasa Amerika götünden kan alır haberin olsun,bi şey konuşucan da bi bok bil bari

alexaki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
481
158
43
Hiç bir doğal afete kötü yazı yazmayın yazıldıysa da amin demeyin arkadaşlar.Unutmayın ki aynı doğal afette de sucu olmayan kadın ve cocuk da ölebilir

Blaze8

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,075
404
83
alakaya bak,devletin yaptığı bir şey için halkının ölmesini istemek,her şeyi geçtim Rusya bu kadar güçlü olmasa Amerika götünden kan alır haberin olsun,bi şey konuşucan da bi bok bil bari
Halklar adam olsa bu duzeni bitirir herkesin hoşuna gidiyor guclu devlet guclu ulkeyiz deyince bizim ulkemizde dahil herkesin agzi sulaniyor. Yani demem o ki butun dunya buyuk bir yikimi coktan haketti aslinda herkes memnun halinden bir yere bir sey olsa sadece kinayan boş insanlardan kurulu bir dunya, herkes firavunlara çanak tutuyor haksizliga bugun hangimiz kalkip ayaklaniyoruz mal gibiyiz. Herkes her seyi hakediyo bence bizim ulkemizdekilerde hakediyo sadece israil amerika degil hepimiz bu duruma destek verdik susarak

Asezen01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
555
264
63
Geçmiş Olsun Diyelim Bizde 6 Şubat'ı Yaşadık Sıkıntı Çaresizsin Hiç Bir Şey Yapamıyorsun:(

ragnar41

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20
19
3
Halklar adam olsa bu duzeni bitirir herkesin hoşuna gidiyor guclu devlet guclu ulkeyiz deyince bizim ulkemizde dahil herkesin agzi sulaniyor. Yani demem o ki butun dunya buyuk bir yikimi coktan haketti aslinda herkes memnun halinden bir yere bir sey olsa sadece kinayan boş insanlardan kurulu bir dunya, herkes firavunlara çanak tutuyor haksizliga bugun hangimiz kalkip ayaklaniyoruz mal gibiyiz. Herkes her seyi hakediyo bence bizim ulkemizdekilerde hakediyo sadece israil amerika degil hepimiz bu duruma destek verdik susarak
E ne yapalım o zaman oturup allah hepimizin belasını versin diye dua mı edelim? Yanlış anlamayın da dünyada en çok savaş çığırtkanlığı yapan,savaşı düğün olarak gören tek ülke biziz. Biz de böcek öldürmüyoz he beyler farkındasınız dimi? Sen Rusya'yı İsrail'i ne olarak görüyosan,senin dışında herkes de seni o olarak görüyor.

basketballllllll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,004
372
83
Bu depremler yerin cok derininde oluyor bizdeki 6.5 siddetindeki depremlere falan eşdeger geliyor

Blaze8

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,075
404
83
E ne yapalım o zaman oturup allah hepimizin belasını versin diye dua mı edelim? Yanlış anlamayın da dünyada en çok savaş çığırtkanlığı yapan,savaşı düğün olarak gören tek ülke biziz. Biz de böcek öldürmüyoz he beyler farkındasınız dimi? Sen Rusya'yı İsrail'i ne olarak görüyosan,senin dışında herkes de seni o olarak görüyor.
Ben diyorum zaten bizim ulkemize ve insanina bakinca gercekten, empati yapan dogasini hayvanini sevenini koruyani ayirarak soyluyorum çöp sürüsü magandayiz pis nefisliyiz pis hirslarimiz var hicbir sey olmadan kendimizi ustun goruyoruz. Zaten bak yanginlara falan butun belalar bizlere de geliyor hergun tonlarca cinayet. Iste bizi de Allah vuruyor. Huzurumuz yok. Ve bence butun dunyayi daha siddetli de vuracak kimseyi ayirt etmeden cunku hepimiz butun insanlik gunaha ortagiz. Dunyayi yasanmaz hale getiren hepimiziz. Butun halklar.

ragnar41

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20
19
3
Ben diyorum zaten bizim ulkemize ve insanina bakinca gercekten, empati yapan dogasini hayvanini sevenini koruyani ayirarak soyluyorum çöp sürüsü magandayiz pis nefisliyiz pis hirslarimiz var hicbir sey olmadan kendimizi ustun goruyoruz. Zaten bak yanginlara falan butun belalar bizlere de geliyor hergun tonlarca cinayet. Iste bizi de Allah vuruyor. Huzurumuz yok. Ve bence butun dunyayi daha siddetli de vuracak kimseyi ayirt etmeden cunku hepimiz butun insanlik gunaha ortagiz. Dunyayi yasanmaz hale getiren hepimiziz. Butun halklar.
Doğru diyosun lafa gelince en merhametli milletiz derler. Lafı ona getirecektim zaten sen benden önce söyledin,oh olsun çeken arkadaşlar,daha geçen sene kaç kişi öldü depremden hatırlamıyor heralde,o da başkalarının bize okuduğu bela olmasın sakın.

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,325
6,599
113
Savunduğun ülke mazlumlara bomba yağdırırken halkı plajda denize giriyordu bunlarıda gördük herkes halinden memnunsa Allah herkesi bildiği gibi yapsın derim

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,095
1,972
113
Neden destek verelim Gazze'ye Araplar senin düşmanın dostum 1. Dünya Savaşı'ni hatırlayın azıcık ya Doğu Türkistanda kardeşlerin ölüyor sesin çıkıyormu
Dostum bu nasıl zihniyet
1. Gazze de yaşayanlar Arap degil asıl köken olarak ki Arap olsa da ne olur
2. Orada ölen masumların çocukların hesabini kimse ödeyemez
3. Bu kader kindarlik yapma