- 13,418
- 8,912
- 113
Psg maçı çok fena aksiyon olmuştur hemşerim ama sonuç olarak tertemiz kazanç gayet iyidirsağol hemşerim kupon psg maçında gitti geldi iftarı rahat yapayım diye bozdum kuponu
Psg maçı çok fena aksiyon olmuştur hemşerim ama sonuç olarak tertemiz kazanç gayet iyidirsağol hemşerim kupon psg maçında gitti geldi iftarı rahat yapayım diye bozdum kuponu
Aynen reis her sitede öyle ilk yatırımını ne olursa olsun cash out yapma tekrar çevrim yap diyorlarşimidde bozduma pişman etti betkur çekim verdim Cash outlar ana para çevrimine dahil değildir ana para çevriminizi tekrar sağlayıp çekebilirsiniz. diyor
yolla kuponu gelsin reis sıkıntı yok onlar kendi kaşınmış. yolla getirelimde pişman edelimşimidde bozduma pişman etti betkur çekim verdim Cash outlar ana para çevrimine dahil değildir ana para çevriminizi tekrar sağlayıp çekebilirsiniz. diyor
dost normalde bozmam hayatta ama bu paranın 6 bini öyle lazımki anlatamam rahat huzurlu iftar yapamıyorum 2 gündür ondan bozdum bilsem çevrim falan bozmazdımNiye bozdun ve hacım ne güzel gelmişti kupon ne kadara bozdun
İki ye böl ana paranı bütün bürolarda aynı Cash ana para kabul etmez dostşimidde bozduma pişman etti betkur çekim verdim Cash outlar ana para çevrimine dahil değildir ana para çevriminizi tekrar sağlayıp çekebilirsiniz. diyor
bol şanslar kral içerde bil. getireceğizz !!!!!monaco maçına 1.5 üst aldım 1.40 tan
valla reis canlı izdedim 0-1 oldu gitti dedim santra oldu 1-1 oldu umutlandım pen oldu sevindim +2 yediler yine gitti dedim hemen arkasından direkden döndü paris son saniyede icardi kafayla attı ne maç oldu ama bizide stresten öldürdüPsg maçı çok fena aksiyon olmuştur hemşerim ama sonuç olarak tertemiz kazanç gayet iyidir![]()
hiç aklıma gelmedi yoksa bozmazdımİki ye böl ana paranı bütün bürolarda aynı Cash ana para kabul etmez dost
Hadi; inşallah gelirse yine 10 bini geçiyormonaco maçına 1.5 üst aldım 1.40 tan
inşallah reis gelirse güzel bi uyku çekerim bugün huzurlu bi şekildeHadi; inşallah gelirse yine 10 bini geçiyor
İnşallah şansın bol olsuninşallah reis gelirse güzel bi uyku çekerim bugün huzurlu bi şekilde