Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Ronaldo Serveti Reddetti

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
108,434
82,378
113
1663075599772.png

İngiltere'nin Manchester United takımında forma giyen Cristiano Ronaldo'nun, Suudi Arabistan'ın Al Hilal Kulübünden gelen 242 milyon avroluk bir teklifi reddettiğini ileri sürdü.

Yazın transfer döneminde adından en çok bahsedilen futbolculardan biri olan Ronaldo'nun, büyük bir teklif aldığı belirtildi.

Al Hilal Kulübünün 37 yaşındaki Portekizli yıldıza iki yıllığına toplamda 242 milyon avroluk teklifte bulunduğu aktarıldı.

Sezon boyunca haftalık 2 milyon avroya denk gelen teklifi kabul etmediği belirtilen Ronaldo'nun, Katar'daki Dünya Kupası'nın ardından bu teklifi tekrardan değerlendirebileceği yorumu yapıldı.

Kariyerinde 5 kez Altın Top ödülünü kazanan ve Manchester United ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Ronaldo'nun gelecek yaza kadar transfer pazarının gündeminde kalması bekleniyor.

Portekizli futbolcunun; Atletico Madrid, Sporting Lizbon, Napoli, İnter ve Milan gibi kulüplerin de tekliflerini geri çevirdiği Avrupa basınında iddia edilmişti.

Ipswich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,375
5,980
113
Ne düşünüyor acaba merak ediyorum kral adam

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,074
58,219
113
Hic inandirici gelmedi bana yillik 120m euroyu vermezler artik 37 yasinda adam.ayrica artik ronaoldo bitti manuda bile oynatmiyorlar.bir devir daha kapandi diye dusunuyorum

Basketmatik01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,476
1,181
113
Hic inandirici gelmedi bana yillik 120m euroyu vermezler artik 37 yasinda adam.ayrica artik ronaoldo bitti manuda bile oynatmiyorlar.bir devir daha kapandi diye dusunuyorum
İşin futbol boyutunu düşünme sadece Ronaldo transferiyle gelecek reklam sponsorluk vs verdiginin kat kat fazlasını çıkarır araplar

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,078
5,754
113
açık çek veriyorlar adamlar nasıl vermezler ülkenin cemal kaşıkçı cinayetinden sonra dünyada yerle bir olan prestijini yükseltip reklam yapmak için sıkıntı ronaldo oscar ve hulk gibi oyuncuların aksine para için saçma takımlarda oynayacak oyuncu değil ihtiyacı yok niye çeksin elin görgüsüz araplarını 40 derece sıcakta