- 1,823
- 842
- 113
Beyler ben rizedeyim arkadasım istanbulda gs lı arkadasım kombinesi var ben onun kombinesiyle burda maca girebılırmyım
Giremezsin eskide kaldı o günler. Şampiyon FenerbahçeBeyler ben rizedeyim arkadasım istanbulda gs lı arkadasım kombinesi var ben onun kombinesiyle burda maca girebılırmyım
Bu arada evet şampiyon fenerbahçeGiremezsin eskide kaldı o günler. Şampiyon Fenerbahçe
Gs bırakmaz anladımGiremezsin eskide kaldı o günler. Şampiyon Fenerbahçe
İmkanı yokBu arada evet şampiyon fenerbahçe
Eskiden 10kişi 5 kombine alırdık istediğinde git. Maraton üst Migros Fenerbahçe Avrupa'da yarı final oynarsa kanarya alcam eveBu arada evet şampiyon fenerbahçe
Fenerbahçe şampiyon olsun yoksa bu kaos ortamı bitmeyecek. GS de FB de iyi takım Avrupa da yarışmamız lazım.3 kere oy nenni kocari dersen girersin
Bu nasıl mantık 😅 Kombine deplasmana işlemiyor.Beyler ben rizedeyim arkadasım istanbulda gs lı arkadasım kombinesi var ben onun kombinesiyle burda maca girebılırmyım
Aynen Az'ye 5 atacaksınız 😂😂😂😂Rize 1,- 4, alın size skor rahat maç olur sorma azyi 5-2 yener vs uzar penaltlarda eler sonrada evinde fenere 3-4 tane saplar
Gecen sene Ayder yaylalar gezdik Ayder Arapların burning man i olmuşBeyler ben rizedeyim arkadasım istanbulda gs lı arkadasım kombinesi var ben onun kombinesiyle burda maca girebılırmyım
2-24.5 üst olur bu maç