http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Rigas-Galatasaray

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,868
9,967
113
Vala para olsa 2-1den sonra ev 1 gol daha atar kasa atardım
2bin bastım bonusu çeviremedik ana paramızı 1,32den çekelim diye devrede Galatasarayın 1 golune. Olan bize oldu Galatasarayın umrunda mi rigas migas yense ne olur yenmese ne olur yıllarca futbol takip ettik elimize ne geçti ne faydasını gördük bunların hepsi fasa fiso

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,500
14,846
113
Beşiktaş'ta bence yedek kulübesi çok zayıf ve bu yüzden çoğu zaman aynı 11le oynadığı için oyuncularda fiziksel yorgunlukla beraber mental yorgunluk da oluyor. O yüzden kaybetmeleri biraz normal
Hocam hocam canım hocamın ona göre haaaa

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,500
14,846
113
Birazda sansda olmali penalti kacir,bize gelen kaleciler devlesiyo zaten adamin parmklarina carpip direge vuruyo falan ,aslinda frankfurtu ezdik futbol olarakta iki gelis iki gol klasik turk futbolu hastaligi iste
Doğru dayım sansda önemli

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,391
25,797
113
2,1 olursa doner soylim 3 yersek kuzi kere olur zaten

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,275
28,860
113
2bin bastım bonusu çeviremedik ana paramızı 1,32den çekelim diye devrede Galatasarayın 1 golune. Olan bize oldu Galatasarayın umrunda mi rigas migas yense ne olur yenmese ne olur yıllarca futbol takip ettik elimize ne geçti ne faydasını gördük bunların hepsi fasa fiso
Vala öyle dost, topçular gidip lüks villasında uyuyacak. Olan bizlere oluyor