http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Rekorist0x / Etkinlik 2

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

zuzu44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,611
541
113
inanmayın bu Velet’e sizinle dalga geçiyor bastığı tutar neden kırpılıyor kupon ne kadar veriyor onu bile bilmiyorsunuz açıklama yapmayan veletten ne beklersiniz ?

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,509
5,610
113
Başkan çekim gelmedi şuan gelse 10 20 yapacaz
Dostum kupon istemeseydin keşke çekim geldikgen sonra 10-20 kişi 200 liradesen kimse konusamazdi böyle sıkıntı oldu ben mesela kupon çıkardım sanirim oynamadin ama dmden yazın dedin boşa gitti

Salobalo12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,604
7,085
113
Akşamdan beri bişey demiyorum konuları kirletmeyi bırak s ol git burdan
Cevapta vermeyi geçtim dostum diğer kuponları takip eden biziz kuponlarını oynadığın başkaları nasıl olacak bizde attık dmden kupon ama sallayıp cevap bile vermiyorsun

zuzu44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,611
541
113
Cevapta vermeyi geçtim dostum diğer kuponları takip eden biziz kuponlarını oynadığın başkaları nasıl olacak bizde attık dmden kupon ama sallayıp cevap bile vermiyorsun
onu diyom bende adam tenezzül edip cevap vermiyor bide konuyu kirletion diyo bana 1. Sayfadan beri takip etmişiz hakkım varsa haram olsun mk

Salobalo12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,604
7,085
113
Ben bu forumda saygılı olayım diyorum ama yok senin gibiler yüzünden dinden imandan çıkıcam yakında