http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Redmi Note 12 Pro 5g

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,524
721
113
beyler sa telefona 1 hafta önce imei attırdım dirençsiz dümdüz imei atıldı ertesi gün telefon kendiliğinden kapandı bi daha da açılmadı 0 tepki. Onun bunun çocukları adi şerefsizler kabul etmiyor biz sağlam verdik diyor 4 5 telefoncu gezdim biri anakart yanmış diyor öbürü anakart sağlam işlemci gitmiş diyor biri yanlış yazılım atıp çökertmişler diyor yok zamanda elim kolum bağlandı külüstür pcden buraya bile zor giriyorum varmı bu işlerden anlayan şuan yenisini almam imkansız garibanın yüzü gülmemeye devam ediyor

biber88

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
280
84
28
ime attırmayla bu tarz bir olay olmaz başka bir olay vardır yazılımsal olma ihtimali cok yüksek

Erdal35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,195
379
83
beyler sa telefona 1 hafta önce imei attırdım dirençsiz dümdüz imei atıldı ertesi gün telefon kendiliğinden kapandı bi daha da açılmadı 0 tepki. Onun bunun çocukları adi şerefsizler kabul etmiyor biz sağlam verdik diyor 4 5 telefoncu gezdim biri anakart yanmış diyor öbürü anakart sağlam işlemci gitmiş diyor biri yanlış yazılım atıp çökertmişler diyor yok zamanda elim kolum bağlandı külüstür pcden buraya bile zor giriyorum varmı bu işlerden anlayan şuan yenisini almam imkansız garibanın yüzü gülmemeye devam ediyor
Hacı bende de 13 var 3 hafta oldu sıkıntı yok

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,000
5,428
113
Hard reset atabiliyomusun şuan

buraakayd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
236
93
28
Aynısı bendede var ben direnç ile attırmıştım bu modellere dirençsiz imei atılmıyo diye hatırlıyorum

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,524
721
113
Aynısı bendede var ben direnç ile attırmıştım bu modellere dirençsiz imei atılmıyo diye hatırlıyorum
geçen sene ilk aldığımda dirençsiz olmuyordu bende cihazı açtırmak istemediğimden yaptırmadım bekledim şuan oluyor bu modellere ama keşke olmasaydı a.. kim bilir ne yaptılar telefona imei atacaz diye

4YapraklıYonca

🍀🍀🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,808
5,966
113
Telefon güç tuşu ile ses yükseltme tuşlarına aynı anda basınca bir tepki veriyor mu

mekan5959

Neredeyim diye sorma hayatın dibi ....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,626
994
113
Anakart yanmış dostum telefon mefta malesef redmilerde kolay kolay Anakart yanmaz bir katakulli dönmüş olabilir teli bırakıp gittiysen

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,000
5,428
113
garibanın işi rast gitmez ki aynı gün bilgisayarda bozuldu + telefonda olumsuz sonuçlanan iş görüşmesinden dönerken bozuldu
gotur telefoncuya o halde alan olur sana iş gören eski işe yarayan bişey verir kafa kafaya başka çare yok

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,524
721
113
Anakart yanmış dostum telefon mefta malesef redmilerde kolay kolay Anakart yanmaz bir katakulli dönmüş olabilir teli bırakıp gittiysen
her telefoncuda 2 şer gün bekledi ama ilk kendiliğinden kapandığında kendim baya denedim ne şarj ışığı yanıyordu ne fast boot menüye giriyodu ne de pc görüyordu

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,524
721
113
neyse dostlar burdan da bilen çıkmadı sağolun vakit ayırdığınız için benim her işim böyle çözülmez denklem zaten garibanın yüzü gülmez !

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,944
2,014
113
Te
her telefoncuda 2 şer gün bekledi ama ilk kendiliğinden kapandığında kendim baya denedim ne şarj ışığı yanıyordu ne fast boot menüye giriyodu ne de pc görüyordu
Reis gayet açık aslında cevap
Direnç işlemi zaten anakart üzerinden yapılan riskli bir işlem, yani işini iyi bilen birisi yapmıyorsa anakart yanıyor.
%100 sorgusuz bu şekilde bi aptalın direnç atarken anakartı yakmasıyla telefon uçmuş.
Direnç o sebeple pek tercih edilmiyor veya işi bilen sağlam usta yapıyor.
Geçmiş olsun bu telefoncuların %80 i o ç zaten