- 103,179
- 58,296
- 113
Bu arada barem 163.5 4 sayi avantamiz var
Gelir gobiormansporun istatistikleri çok iyi ya maçlarına baktım da şimdi. gelmesi lazım bu kuponun bu istatistiklere göre.
Orman 90 olur depte 69 olsa tmmBu arada barem 163.5 4 sayi avantamiz var
sevinçtendir o broBasta totem yapan diyordu sonra cekilis diyince takibi biraktim![]()
O iste bi yanlislik yapti bence yada cekilis ayri dm ayridir belkiBasta totem yapan diyordu sonra cekilis diyince takibi biraktim![]()
orman bariz eziyor zaten fethiyeyi. 90 olursa şaşırmamOrman 90 olur depte 69 olsa tmm
Valla o kadar totem yaptik begenen herkes cekilisi dahil olcaksa ilk maci cope at gitsin nasipsevinçtendir o broo ilk maç yok mu o ilk maç teşvikiye fena terletti onun heyecanına ver
![]()
İsteBu mac 9.30 gibi biter 4 5 saat burda totem yapan 2 arkadasa dm atcam diyip sonra cekilis yaptirirsa bize soz dusmez kendi bilir
kuponu yapanın inisiyatifi bi şey diyemem broValla o kadar totem yaptik begenen herkes cekilisi dahil olcaksa ilk maci cope at gitsin nasip
Dogru ben agirdan aliyomBu mac 9.30 gibi biter 4 5 saat burda totem yapan 2 arkadasa dm atcam diyip sonra cekilis yaptirirsa bize soz dusmez kendi bilir
Bende neyse once tutsunda bakalimkuponu yapanın inisiyatifi bi şey diyemem bro
Bak o da olabilir oyle olursa guzel olurO iste bi yanlislik yapti bence yada cekilis ayri dm ayridir belki
hiç bi şey vermeyen dostlara da totem yapıyoruz bro. gelsin yeter ki. hep kasa kazanmasın.Bende neyse once tutsunda bakalim
yok dost ya başta totem yapın dedi diye 250-300 mesajımız oldu gözlerimiz kan çanağına döndü.yapar güzellik kazanırsa @redjohn191 güzel insanBasta totem yapan diyordu sonra cekilis diyince takibi biraktim![]()
Tutsunda amann camim sıkkin zatenyok dost ya başta totem yapın dedi diye 250-300 mesajımız oldu gözlerimiz kan çanağına döndü.yapar güzellik kazanırsa @redjohn191 güzel insan
Bedavaya totem yapmamhiç bi şey vermeyen dostlara da totem yapıyoruz bro. gelsin yeter ki. hep kasa kazanmasın.
gördüm dediğini, hatta ben de alacaktım teşvikiyeye sağolsun @Explosen16 aldırmadıyok dost ya başta totem yapın dedi diye 250-300 mesajımız oldu gözlerimiz kan çanağına döndü.yapar güzellik kazanırsa @redjohn191 güzel insan
Ben senide onuda 2nizide az cok taniyorum onun hakkinda yanlis fikire sahipsinyok dost ya başta totem yapın dedi diye 250-300 mesajımız oldu gözlerimiz kan çanağına döndü.yapar güzellik kazanırsa @redjohn191 güzel insan
Sen alsan 72 73 biterdi krsingördüm dediğini, hatta ben de alacaktım teşvikiyeye sağolsun @Explosen16 aldırmadı![]()