27 Şub 2025 #1 yilmaz1111 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 1,015 856 113 gece 1 de qneytek diye bir yerden giriş kodu gelmiş telefona uyuyordum sabah gördüm araştırdım ama bilgi bulamadım bu ne olabilir ki bilgisi olan var mı
gece 1 de qneytek diye bir yerden giriş kodu gelmiş telefona uyuyordum sabah gördüm araştırdım ama bilgi bulamadım bu ne olabilir ki bilgisi olan var mı
27 Şub 2025 #2 1Hilal Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 638 388 63 Yakın zamanda Pusulabet vb siteye erişim sağlamaya çalışırken, sahte siteye bilgilerinizi girmişsiniz. Akabinde işsiz arkadaşlar orjinal siteye bilgilerinizi girerek hesabınıza erişim sağlamak istemiş. Şifrenizi yenilerseniz , bu durum ortadan kalkmış olur. Bu yorum yeterli olur diye düşünüyorum.
Yakın zamanda Pusulabet vb siteye erişim sağlamaya çalışırken, sahte siteye bilgilerinizi girmişsiniz. Akabinde işsiz arkadaşlar orjinal siteye bilgilerinizi girerek hesabınıza erişim sağlamak istemiş. Şifrenizi yenilerseniz , bu durum ortadan kalkmış olur. Bu yorum yeterli olur diye düşünüyorum.
27 Şub 2025 #3 yilmaz1111 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 1,015 856 113 1Hilal' Alıntı: Yakın zamanda Pusulabet vb siteye erişim sağlamaya çalışırken, sahte siteye bilgilerinizi girmişsiniz. Akabinde işsiz arkadaşlar orjinal siteye bilgilerinizi girerek hesabınıza erişim sağlamak istemiş. Şifrenizi yenilerseniz , bu durum ortadan kalkmış olur. Bu yorum yeterli olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... cevap için saol pusulabette vs hesabım yok oynadığım 2 site var piabella ve betasus banka vs bişeyi olmasın da
1Hilal' Alıntı: Yakın zamanda Pusulabet vb siteye erişim sağlamaya çalışırken, sahte siteye bilgilerinizi girmişsiniz. Akabinde işsiz arkadaşlar orjinal siteye bilgilerinizi girerek hesabınıza erişim sağlamak istemiş. Şifrenizi yenilerseniz , bu durum ortadan kalkmış olur. Bu yorum yeterli olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... cevap için saol pusulabette vs hesabım yok oynadığım 2 site var piabella ve betasus banka vs bişeyi olmasın da
27 Şub 2025 #4 TheMachine Tanınmış üye Aktif Üye TC Onaylı 15,009 11,371 113 yilmaz1111' Alıntı: cevap için saol pusulabette vs hesabım yok oynadığım 2 site var piabella ve betasus banka vs bişeyi olmasın da Genişletmek için tıkla ... Everymatrixlerin bazı siteleri alotellden anlaşmayı sonlandırmış qneytek olmuş
yilmaz1111' Alıntı: cevap için saol pusulabette vs hesabım yok oynadığım 2 site var piabella ve betasus banka vs bişeyi olmasın da Genişletmek için tıkla ... Everymatrixlerin bazı siteleri alotellden anlaşmayı sonlandırmış qneytek olmuş