- 37,781
- 25,166
- 113
Dost özelden de yazmışsın. Ben etkinlik sahibi değilim. Patron farklı malesef totemcilere o daMarley beni de eklesne dost
Dost özelden de yazmışsın. Ben etkinlik sahibi değilim. Patron farklı malesef totemcilere o daMarley beni de eklesne dost
Bal börek varsa bayramliklari giyip geleyimİnşallah Samsun olur ama zor kanka genelde eğitim merkezi esentepe kışlası. Acemi birliği yani. Düşersen De balla borekle beslerim seni 😁😁😁
Sen adamsın kankaİnşallah Samsun olur ama zor kanka genelde eğitim merkezi esentepe kışlası. Acemi birliği yani. Düşersen De balla borekle beslerim seni 😁😁😁
Gel reis başım gözüm üstüneBal börek varsa bayramliklari giyip geleyim
Tebrikler dostNamaz olsa iyiydi bu gece
Takiplemedim ama tebrikler sevindimDostlar dm kapanmis anlamam o islerden iki dostta attim onlar ulasacak size sikinti olursa yazarsiniz gule gule harcayin bu gece kapatirmayin paralari![]()
La kapatin dediler diye kapatttim ulastilar tek tek sıkınti olmaz hadi kesene bereket dost daim olsunDostlar dm kapanmis anlamam o islerden iki dostta attim onlar ulasacak size sikinti olursa yazarsiniz gule gule harcayin bu gece kapatirmayin paralari![]()
38 de kaldılar ya 😔Argentin karilar 40,5 ust cok sinirda![]()
Geçmiş olsun dost..Gitti 12 k![]()