http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Psikolojik Destek

ozangs40

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,036
540
113
Hayatımda ilkkez yarın pskolojik destek için randevu aldım büyük bi boşlukta gibiyim faydası olurmuki yoksa hap bagimlisi olur cikarmiyim muhtemelen secita verir

ledteknik

нerĸeѕle değιl нaĸ edenle вιrlιĸтe ol
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
787
230
43
Geçmiş olsun dostum,bir an once sağlığına kavusman dileğiyle.

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,258
50,353
113
Geçmiş olsun akıl gitti mi ne kalır ki geriye , acil şifalar diliyorum naçizane bir tavsiyem meditasyon yap emin ol rahatlatır bu konularda tecrübeliyimdir sana birkaç kişi önerebilirim

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,246
2,387
113
Hayatımda ilkkez yarın pskolojik destek için randevu aldım büyük bi boşlukta gibiyim faydası olurmuki yoksa hap bagimlisi olur cikarmiyim muhtemelen secita verir
Geçmiş olsın dost aynı durum dayım bende boşlukta tamamen böyle devam ederse bende gidicem

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,789
4,741
113
Büyük ihtimal hap ile yaşamak zorunda kalırsın tabi sana bağlı iraden kuvvetli ise düzelir bırakırsın geçmiş olsun

mikail92srr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
893
447
113
Geçmiş olsun.
Psikiyatri mi? Psikolog mu?
Hangisine gitmeye neye göre karar verdin?

hümor01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
376
213
43
Ne psikologu ağa adamda psikoloji mi biraktilar ülkenin hali ortada bizler ortadayiz halimiz aha şu sohbetleri bir dolasin görün... Kendinden örnek vereyim Perşembe sabaha ev sahibine 2 aylık kirayı vermem lazım markete 15 bine yakın borclandim elektrigin yarin son günü internet desen öyle bina yönetimine var 4.600 TL hepsi bir iki günde ödenmesi gereken paralar ve benim hesabimda şu an 57 kuruş var hadi bunu düzeltecek bir tane psikolog gösterin bana ne yaparsanız yapın ağa insan kendi kendinin doktorudur psikolog falan boş işler bu pisliğe bulaştın mi? Geçmiş olsun kendini sağa sola vurma ama arkanda bir ailen sana destek olan birileri varsa kolay bırakırsın yok benim gibi tek başına mücadele veriyorsan uğraşma bittiğinin resmidir benim gibi

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,014
476
83
Ne psikologu ağa adamda psikoloji mi biraktilar ülkenin hali ortada bizler ortadayiz halimiz aha şu sohbetleri bir dolasin görün... Kendinden örnek vereyim Perşembe sabaha ev sahibine 2 aylık kirayı vermem lazım markete 15 bine yakın borclandim elektrigin yarin son günü internet desen öyle bina yönetimine var 4.600 TL hepsi bir iki günde ödenmesi gereken paralar ve benim hesabimda şu an 57 kuruş var hadi bunu düzeltecek bir tane psikolog gösterin bana ne yaparsanız yapın ağa insan kendi kendinin doktorudur psikolog falan boş işler bu pisliğe bulaştın mi? Geçmiş olsun kendini sağa sola vurma ama arkanda bir ailen sana destek olan birileri varsa kolay bırakırsın yok benim gibi tek başına mücadele veriyorsan uğraşma bittiğinin resmidir benim gibi
Kesinlikle katılıyorum tek psikolog var bizim için paradır gerisi sosyete işleri

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,702
5,229
113
O haplardan içmeden atlatmaya çalış kardeşim o haplar akıllı insanı bile delirtir bildigin zehirdir gecmis olsun ama sakın hap kullanma

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,690
2,776
113
Bazı şeylere psikoloji bilimi çare bulamaz. Adamın uçan kuşa borcu var mesela. Ne diyebilir ki psikololog. Hayata pozitif bak falan mı. Dünyanın en gerzekçe lafı. Kendini kandır mutlu ol diyor yani