- 9,223
- 5,848
- 113
Geçmiş olsun dost bol şans3-4 adımli kasa basarak son kursun gelirse 3-4 kisiye dönerim. gözümü ameliyat ettirdim bulanik gorüyorum yazilari çok okuyamiyorum şuan.
Adım 1
Ekli dosyayı görüntüle 793533
Bol şans geçmiş olsun3-4 adımli kasa basarak son kursun gelirse 3-4 kisiye dönerim. gözümü ameliyat ettirdim bulanik gorüyorum yazilari çok okuyamiyorum şuan.
Adım 1
Bol sans3-4 adımli kasa basarak son kursun gelirse 3-4 kisiye dönerim. gözümü ameliyat ettirdim bulanik gorüyorum yazilari çok okuyamiyorum şuan.
Adım 1
sagolun lazerle miyop ve astigmat ameliyati oldum kalan parayida bastim inş gelirGeçmiş olsun dost bol şans
Bol şanslar3-4 adımli kasa basarak son kursun gelirse 3-4 kisiye dönerim. gözümü ameliyat ettirdim bulanik gorüyorum yazilari çok okuyamiyorum şuan.
Adım 1
İns yaniltmazsagolun lazerle miyop ve astigmat ameliyati oldum kalan parayida bastim inş gelir
bol şans3-4 adımli kasa basarak son kursun gelirse 3-4 kisiye dönerim. gözümü ameliyat ettirdim bulanik gorüyorum yazilari çok okuyamiyorum şuan.
Adım 1
@Marley15 basarili olursam sen organize edermisin takip edenleri kendini saymadan + 4 kişi olarak secersin gercekden okuyamiyorum ezbere yaziyorumBol şans geçmiş olsun
Gecmis olsun Aldığın bahsi gorebiliyor musun dost ? 😅3-4 adımli kasa basarak son kursun gelirse 3-4 kisiye dönerim. gözümü ameliyat ettirdim bulanik gorüyorum yazilari çok okuyamiyorum şuan.
Adım 1
Bol sanslar3-4 adımli kasa basarak son kursun gelirse 3-4 kisiye dönerim. gözümü ameliyat ettirdim bulanik gorüyorum yazilari çok okuyamiyorum şuan.
Adım 1
Ayarlarız kardo. En basit iş o@Marley15 basarili olursam sen organize edermisin takip edenleri kendini saymadan + 4 kişi olarak secersin gercekden okuyamiyorum ezbere yaziyorum
Bol şans gecmis olsun3-4 adımli kasa basarak son kursun gelirse 3-4 kisiye dönerim. gözümü ameliyat ettirdim bulanik gorüyorum yazilari çok okuyamiyorum şuan.
Adım 1
aynen bildirim actim ceyrek bitince yeni kuponla gelirim gozumu aliyor tel acayip birsey dun yaptirdim gozumu lazerle yaktilar herşey cok net oldu ama acayip igne gibi batiyorAyarlarız kardo. En basit iş o
Çok fazla bakma ekrana
Ne kadara yaptın dost bende düşünüyorum tam olarak rahatsızlık neydiaynen bildirim actim ceyrek bitince yeni kuponla gelirim gozumu aliyor tel acayip birsey dun yaptirdim gozumu lazerle yaktilar herşey cok net oldu ama acayip igne gibi batiyor