- 9,324
- 5,952
- 113
Tutmuş bu kupon şimdiden tbrklergelirse 3 5 arkadaşa ulaşirim 6 maç yazdim zor ama imkansiz değil.
Ekli dosyayı görüntüle 630395Ekli dosyayı görüntüle 630396
ahaa yapra yidikTutmuş bu kupon şimdiden tbrkler
Sen msji aldın bnce 😉ahaa yapra yidik![]()
mesaj kutum doluSen msji aldın bnce 😉
Neyseki dolan sadece msj kutunmus.neyse ben ince msji verdim şimdi bol sans yazabilirim.ozelden para isteyen olursa yönetime bildir ban yesin 😉😁mesaj kutum dolumaçlar çok gollü geçicek gibi hissediyorum bu akşam
yok bee o anlamda demedimNeyseki dolan sadece msj kutunmus.neyse ben ince msji verdim şimdi bol sans yazabilirim.ozelden para isteyen olursa yönetime bildir ban yesin 😉😁
Bol şanslar dilerizgelirse 3 5 arkadaşa ulaşirim 6 maç yazdim zor ama imkansiz değil.
Sen böyle kupon yaparmiydin....hadi bolsansgelirse 3 5 arkadaşa ulaşirim 6 maç yazdim zor ama imkansiz değil.
Vay be böyle kupon tuttursam köşeyi dönerdik
Şu sıradaki golden hala vazgecmiyorsun...buradan gazinoya akarsin sen..Teprikler
gazino maaşimi yedi isa bugun biraz alabildim kaybettigimin 3 de 1 ini aldim sporda vurucam bu aksamŞu sıradaki golden hala vazgecmiyorsun...buradan gazinoya akarsin sen..Teprikler
Hani maaşını artık atmiyacaktin yapma şunu Serkangazino maaşimi yedi isa bugun biraz alabildim kaybettigimin 3 de 1 ini aldim sporda vurucam bu aksam
Kupon güzel gidiyor he malme öne geçer hoffenhaimde 2.0 yaparsa süper olurgazino maaşimi yedi isa bugun biraz alabildim kaybettigimin 3 de 1 ini aldim sporda vurucam bu aksam
kafam güzeldi bende anlamadim sinir yaptim ne yatirsam gitti isteHani maaşını artık atmiyacaktin yapma şunu Serkan(
İyi kötü bı iş buldun,,alın terinle çalışıyorsun..slota girince dağlar kadar para olsa dayanmıyor bunuda biliyorsun