Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Prizmabet 750 TL Deneme Bonusu

synz

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
57
17
8
Bu siteyi paylasan arkadas bu sitenin adami mi.... Herkese ayni sey deniyor. Dun Ben de uye oldum . Cevrimi yaptim . Cekim talebinde bulundum. Sonra hesabimi kapattilar. Lutfen bu site Ile ilgili paylasim yapmayin. Sahtekar bi site. Belki paylasan iyi niyetli belki de site adami. Ama bu kadar sikayet ve olumsuz yorum olan bi sitenin Hala burada olmasi bence yanlis. Lutfen bu sitenin paylasimini kaldirin. Tesekkur ederim.

spyexe0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
148
34
28
Bu siteyi paylasan arkadas bu sitenin adami mi.... Herkese ayni sey deniyor. Dun Ben de uye oldum . Cevrimi yaptim . Cekim talebinde bulundum. Sonra hesabimi kapattilar. Lutfen bu site Ile ilgili paylasim yapmayin. Sahtekar bi site. Belki paylasan iyi niyetli belki de site adami. Ama bu kadar sikayet ve olumsuz yorum olan bi sitenin Hala burada olmasi bence yanlis. Lutfen bu sitenin paylasimini kaldirin. Tesekkur ederim.
büyük ihtimalle

Dejavu0144

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5
0
1
Sakın üye olmayın vermiyor ip diyor ömrümüzde ilk defa üye olduk yönetim lutfen bir bakın buna