- 7,313
- 4,189
- 113
Sevinsem mi ağlasam mı bilmiyorum vallahi ya 250 frebet 250 spin veriyo 2.000 bin yap 300 çek ben spin aldım 211 tl verdi gateste 200 satıl aldım sonuç buyrun site linkte bırakıyorum

Kendi paramız ile gelmez arkadaş vallahi ya bi geçen yıl aldım 1.000 tl 50 bin daha da olmadı bide şimdi bonus ile geldi şaka gibi 😂tebrikler
Üye oluyorsun bonus talepten frebet veya frespin seçiyorsunn max vin alıyorsun 300 çekiyorsun 😂Şimdi tam olarak nasıl istiyoruz arkadaş Max win aldı bizde mi istiyoruz diyelim 😂
Herkes üye sen rhatına bak 😂La yatırımsız bonus paylaştık site sağlam hayret kime yazmadı
BS Beşiktaş maçın 2,5 üst 🤣🤣🤣Ödeme 10 dk geldi oynaya bilirsiniz
40 yılda bir vuracak şans burda vurmuş. Şansına ağla vallaSevinsem mi ağlasam mı bilmiyorum vallahi ya 250 frebet 250 spin veriyo 2.000 bin yap 300 çek ben spin aldım 211 tl verdi gateste 200 satıl aldım sonuç buyrun site linkte bırakıyorum
![]()
Vallahi sorma reis ya bi geçen yıl bayram da almıştım 1.000 tl satıl aldım 50 bin atlasbet bide şimdi Burda geldi kendi paramız ile o kadar oynarız gelmez bonus ile gelir şaka gibi işte40 yılda bir vuracak şans burda vurmuş. Şansına ağla valla
Zaten nasıl oluyor anlamıyorum dediğin gibi böyle bonuslarda deli paralar geliyor. Ama kendi paranla oyna 1000 e 100 bile vermiyor. Böyle şansı kurbağa kermit gıdıklasın.Vallahi sorma reis ya bi geçen yıl bayram da almıştım 1.000 tl satıl aldım 50 bin atlasbet bide şimdi Burda geldi kendi paramız ile o kadar oynarız gelmez bonus ile gelir şaka gibi işte
Keşke maaş bekleseydim bi 500 buraya atar 3 tl den öyle çevirirdim baya bi sonra çekim yapardım belki yerlerdi ya ayarlı hep Reis ya vbet örnek tutulan bi site o kadar oynuyorum bikere max vin olmadı kaçkere de 500x attı içeri aldı verdiği en fazla 2 binZaten nasıl oluyor anlamıyorum dediğin gibi böyle bonuslarda deli paralar geliyor. Ama kendi paranla oyna 1000 e 100 bile vermiyor. Böyle şansı kurbağa kermit gıdıklasın.
Sağlam sitedir. Çekim limiti 25 k tek eksileri budur. Betcolara oranla spor kayıp oranı yüksektir.Ödeme 10 dk geldi oynaya bilirsiniz
Şans işte reisSağlam sitedir. Çekim limiti 25 k tek eksileri budur. Betcolara oranla spor kayıp oranı yüksektir.
Bugün oyunu 3 4 kez denedim. Satın alımlarla. Boşa atmış.Vana vermedi.
Ckeebildin mi 7 bini sen onu şöyle. Hangi siteydiaga bu sitede oynarken karşıma jackpot kazandin hemen oyna diye bişey çıktı. bastım aynı kazı kazan gibi. 3 tane yıldız kazidim 7k para verdi la aysiwhdkwk
prensbet site ismi. çekemedim 2 bine 300 veriyoduCkeebildin mi 7 bini sen onu şöyle. Hangi siteydi