- 18,437
- 7,760
- 113
Basketbol maçı saat 12:45 te başlıyordu kuponu aldım maç kayboldu hep bizi bulurlar MK. 1. Çeyrek ev kazandiysa maç görüntüsünü ilk atan kişiye 130 TL cik
Ekli dosyalar
-
81.1 KB Görüntüleme: 49
Yatmis dostGüncel
yatmış broBasketbol maçı saat 12:45 te başlıyordu kuponu aldım maç kayboldu hep bizi bulurlar MK. 1. Çeyrek ev kazandiysa maç görüntüsünü ilk atan kişiye 130 TL cik
Vay be hıc sansın yok senındeBasketbol maçı saat 12:45 te başlıyordu kuponu aldım maç kayboldu hep bizi bulurlar MK. 1. Çeyrek ev kazandiysa maç görüntüsünü ilk atan kişiye 130 TL cik
Orispiler. +7.5 alacaktım da 85 TL için değmez dedim sürpriz aldım
Öderler ama 24 saati bulur sonuclanmasi. Betcodan oynadiysan iade vs olursa bilgi verir misinKesin iade yaparlar iş yerinde aldık rastgele ilk çeyrek 31.5 üst tutmuş ama odemicekler
Ödedi vbet te oynamıştımÖderler ama 24 saati bulur sonuclanmasi. Betcodan oynadiysan iade vs olursa bilgi verir misin
Aynen benimde yattıÖdedi vbet te oynamıştım
Nereden buluyorsunuz bu maç sonuçlarını
Günün 24 saatiinin 23 saati şiek ve maç kayboldu olarak geçiriyorsun bro.Basketbol maçı saat 12:45 te başlıyordu kuponu aldım maç kayboldu hep bizi bulurlar MK. 1. Çeyrek ev kazandiysa maç görüntüsünü ilk atan kişiye 130 TL cik
Sürpriz kirveGünün 24 saatiinin 23 saati şiek ve maç kayboldu olarak geçiriyorsun bro.
Gözünü seviyim şu alt liglere oynama belli iişte bir kalleşlik var bu maçlarda neden zorluyorsun?
Şunu tutturup bunlara sürpriz oynamazsam strese girerimGünün 24 saatiinin 23 saati şiek ve maç kayboldu olarak geçiriyorsun bro.
Gözünü seviyim şu alt liglere oynama belli iişte bir kalleşlik var bu maçlarda neden zorluyorsun?