- 10,676
- 6,834
- 113
Kuryeligi bırakacam petrol pompacı aliyormus yarın gel konuşalım dedi pompacilik yapmış birisi varmi nasıl iştir hiç tecrübem yok bilgi verirmisiniz rica etsem
Ben yaptım yanlıs yakıt vermıceksın arac kacırmayacaksın bıde bırı geldı mesela 200 dedı ona gerı 200 lıramı dıye teyıt alıcaksınKuryeligi bırakacam petrol pompacı aliyormus yarın gel konuşalım dedi pompacilik yapmış birisi varmi nasıl iştir hiç tecrübem bilgi verirmisiniz rica etsem
Knka onlar sorun değilde ben arabaların bilirim ama dizel benzin gaz diye nasıl ayırt ederiz hemenBen yaptım yanlıs yakıt vermıceksın arac kacırmayacaksın bıde bırı geldı mesela 200 dedı ona gerı 200 lıramı dıye teyıt alıcaksın
Benzın kapagını acınca orda yazıyor aracların dızel benzın olduğuKnka onlar sorun değilde ben arabaların bilirim ama dizel benzin gaz diye nasıl ayırt ederiz hemen
Ben sıfır bilgi hiç yapmadım daha sen çalışmışsın tecrübesiz adama ilk naptirirlarBenzın kapagını acınca orda yazıyor aracların dızel benzın olduğu
Dost 8 saat oyle rahat gecerki cok guzel is ben yaptim ama hesabini kitabini duzgun yapman lazim ay sonu nu getiremen yoks4Kuryeligi bırakacam petrol pompacı aliyormus yarın gel konuşalım dedi pompacilik yapmış birisi varmi nasıl iştir hiç tecrübem yok bilgi verirmisiniz rica etsem
Benim şeyim hiç deneyimsiz olmak knk daha hayatımda hiç pompayi elime almamisimDost 8 saat oyle rahat gecerki cok guzel is ben yaptim ama hesabini kitabini duzgun yapman lazim ay sonu nu getiremen yoks4
Çok kolay bi is hic bi zor yani yok bi gaz da dikkat etmen gerekiyor ben ilk girdigim de cok zordu yanlis takiyosun hemen tum gazi disari atiyo o cok tehlikeli ama onunda egitimini veriyolar hele gececi olursan tadindan yenmen sabaha kadar yatarsinBenim şeyim hiç deneyimsiz olmak knk daha hayatımda hiç pompayi elime almamisim
İlk plaka girmeyi ogretırlerBen sıfır bilgi hiç yapmadım daha sen çalışmışsın tecrübesiz adama ilk naptirirlar