Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Playico 250 TL Nakit Deneme Bonusu

swindler99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
921
372
63
Merhaba dostlar siteye kayıt olduktan sonra kodu aktif edip 250 nakit bakiye alıyorsunuz.

KOD: playico250
Link : https://playico325.com/

• şartları kayıp ettiğim için sormadım promosyonlardada gözükmüyor canlı destekten bilgi alırsınız artık.
Edit : şartlar;

Tarafınıza iletilen kodu site ekranının sağ üst kısmında bulunan ( Profil > Promo Kod) alanından aktif etmeniz gerekmektedir. Sadece slot alanında geçerlidir. 2500₺ bakiyeye ulaşmanız halinde 50₺ yatırım yaptıktan sonra ana para çevriminizi sağlayıp maksimum 250₺ + ana para kazancınız kadar çekim talebi oluşturabilirsiniz. Kyc2 doğrulamanızı da sistemden yüklemeniz gerekmektedir. KOD: playico250

isteyen alsın istemeyen almasın şartlar kötüymüş boş boş yorum yapmayın.

Son düzenleme:

swindler99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
921
372
63
Şartlar o kadar boktan ki yolda gelirken kaybetmişsin büyük olasılıkla
1800 den battım ben klasik betcolat gibidir diye 2500 yapana kadar sormamayı tercih ettim şimdi canlıya yazdım bakalım neymiş şartları konuya ekleyecegim

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Şartlar o kadar boktan ki yolda gelirken kaybetmişsin büyük olasılıkla
Tarafınıza iletilen kodu site ekranının sağ üst kısmında bulunan ( Profil > Promo Kod) alanından aktif etmeniz gerekmektedir. Sadece slot alanında geçerlidir. 2500₺ bakiyeye ulaşmanız halinde 50₺ yatırım yaptıktan sonra ana para çevriminizi sağlayıp maksimum 250₺ + ana para kazancınız kadar çekim talebi oluşturabilirsiniz.

Şaşırtmadı tabii ki

Ekli dosyalar

swindler99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
921
372
63
Tarafınıza iletilen kodu site ekranının sağ üst kısmında bulunan ( Profil > Promo Kod) alanından aktif etmeniz gerekmektedir. Sadece slot alanında geçerlidir. 2500₺ bakiyeye ulaşmanız halinde 50₺ yatırım yaptıktan sonra ana para çevriminizi sağlayıp maksimum 250₺ + ana para kazancınız kadar çekim talebi oluşturabilirsiniz.

Şaşırtmadı tabii ki
Kötüymüş harbi şartlar

Doktor06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
735
320
63
Şartlara baktım arkadaşlar , 50 sweet bonanza freespin, 250 yap 50 yatır 1 kat çevir 250 çek max

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,791
1,574
113
Bence üye olmayın böyle sitelere günü geliyor whatsaptan mesaj atıyorlar 500 1000 TL ekliyorlar üyeliğe özel