- 2,301
- 1,403
- 113
Gelirse 2 kişi 100
Ekli dosyalar
-
172.5 KB Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Uza kardeşim verme o parayı kimseye alanından kendine saygısı yoktur 50₺ ödülüUlan 1000 yap 100 çeke slot alanı müstahak size beğenmiyorsan yallah işlem ücretini vericez herhalde kıt
Kardeş sen uza konu benim konumUza kardeşim verme o parayı kimseye alanından kendine saygısı yoktur 50₺ ödülü
Uza kardeşim verme o parayı kimseye alanından kendine saygısı yoktur 50₺ ödülü
Beyler tartışma istemiyoruz ..Kardeş sen uza konu benim konum
Daimon ege hakli. Bu tarz oduller artik olmamali. 50lira 100lira ne la milletle alay eder gibi. Gerci burada onu alacak cok adam var da neyseBeyler tartışma istemiyoruz ..
Hocam takip bile yok 2. Kişi 100tl vericem gelirse diyorum gelip laf atıyorBeyler tartışma istemiyoruz ..
Dostum nerene batıyor peki bu takip yok bir şey yok havadan bedava nesi seni rahatsız ediyor beğenenler arasından seçilecekDaimon ege hakli. Bu tarz oduller artik olmamali. 50lira 100lira ne la milletle alay eder gibi. Gerci burada onu alacak cok adam var da neyse
@Daimon şu üslupla nasıl tartışmayacaksın ki dost sen söyleDostum nerene batıyor peki bu takip yok bir şey yok havadan bedava nesi seni rahatsız ediyor beğenenler arasından seçilecek
Simdi nereye battigini sana söylerim de banlanmak istemiyorum. Ne halin varsa gorDostum nerene batıyor peki bu takip yok bir şey yok havadan bedava nesi seni rahatsız ediyor beğenenler arasından seçilecek
Arkadaşlar katılmak zorunda değilsiniz bana görmezden gelin takip yok bir şey yok çekiliş farzedinSimdi nereye battigini sana söylerim de banlanmak istemiyorum. Ne halin varsa gor
Bol şans takipteyimGüncel
Takibe gerek yok dostum sen bilirsin kuponu beğenmen yeterliBol şans takipteyim
Çekiliş konusu değilki dostTakibe gerek yok dostum sen bilirsin kuponu beğenmen yeterli
Sen bilirsin dost Filipinler daha başlamadı uzun sürer diye dedimÇekiliş konusu değilki dost
Olsun dost vaktim çok umarım sen kazanirsinda. Cebimiz 2 kurus gorurSen bilirsin dost Filipinler daha başlamadı uzun sürer diye dedim
İnşallah dostumOlsun dost vaktim çok umarım sen kazanirsinda. Cebimiz 2 kurus gorur