Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Pershing | Günün Denemesi

Kupon Miktarı
450
Kupon Oranı
9.69

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,301
1,403
113
Arkadaşlar şöyle bir deneme yaptım güven 10/6 kayıp olması için bir sebep görmüyorum

Ekli dosyalar

Kupon miktarı 450₺
Kupon oranı 9.69
Kupon kazancı 4360.5₺

BerkBilgic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
364
342
63
Arkadaşlar şöyle bir deneme yaptım güven 10/6 kayıp olması için bir sebep görmüyorum
kardeşim selam, bol şans. sadece bişey sorucam,

güven testini nasıl yapıyposun ? yani 10/6 ' da bir güven demenin bir bilimsel, fiziksel, veya ruhsal bir açıklaması var mı?

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,301
1,403
113
kardeşim selam, bol şans. sadece bişey sorucam,

güven testini nasıl yapıyposun ? yani 10/6 ' da bir güven demenin bir bilimsel, fiziksel, veya ruhsal bir açıklaması var mı?
İlk maç bu iki takım çok hızlı 53-54 bekliyorum ondan kazanırım diğeri 189.5 üst normalde olması lazım ama 186-187lerde kalabilir Suwon kazanır ama ilk yarı hemen fişi çeker mi çekmesi lazım
Osaka kazanır. Bana göre bu kupon gelmesi lazım ama her şey bu kadar kolay mı cidden diyerek kupona olan inancın vesveseleniyor

BerkBilgic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
364
342
63
İlk maç bu iki takım çok hızlı 53-54 bekliyorum ondan kazanırım diğeri 189.5 üst normalde olması lazım ama 186-187lerde kalabilir Suwon kazanır ama ilk yarı hemen fişi çeker mi çekmesi lazım
Osaka kazanır. Bana göre bu kupon gelmesi lazım ama her şey bu kadar kolay mı cidden diyerek kupona olan inancın vesveseleniyor
hayır benim sormak istediğim soru bambaşka , güven 10/6 demen, bu kuponun aynısının gelme olasılığı 10 kuponda 6 defa demek,

bu güveni nasıl yaratıyosun onu soruyorum.

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,301
1,403
113
hayır benim sormak istediğim soru bambaşka , güven 10/6 demen, bu kuponun aynısının gelme olasılığı 10 kuponda 6 defa demek,

bu güveni nasıl yaratıyosun onu soruyorum.
30 günün 25 günü kazanç 5 günü zararla kapatmışımdır tahminlerimde ortada

Samoaaa41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,164
313
83
30 günün 25 günü kazanç 5 günü zararla kapatmışımdır tahminlerimde ortada
Dost yanlış anlama ama . 30 günün 25 ini kârla kapatacak bir kumarbaz asla Forum sitelerinde dolaşmaz. Burada sallamışsın . Ya da paylaşmadığın anlarda kaybediyorsun. Bir kumarbaz bir başka kumarbazı kandıramaz maalesef

BerkBilgic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
364
342
63
Dost yanlış anlama ama . 30 günün 25 ini kârla kapatacak bir kumarbaz asla Forum sitelerinde dolaşmaz. Burada sallamışsın . Ya da paylaşmadığın anlarda kaybediyorsun. Bir kumarbaz bir başka kumarbazı kandıramaz maalesef
çok yaşa katılıyorum, insanlara burada kupon yapıp kesin gelecek, garanti, güven 10/6 7 gibi kelimeler sakıncalı.

Samoaaa41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,164
313
83
Ben yaptığım her kupona 10/10 veriyorum. Zaten aklıma yatmasa neden para yatırayım. Güvenim 10/10dur her zaman. Ama iddianın muhabbeti de oradan geliyor zaten. Hiçbir maçın sonucu kestirilemez veya kestirildigi gibi bitemez. O yüzden bence de sakıncalıdan ziyade saçma

BerkBilgic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
364
342
63
53-54 bekliyorum kazanırım demişsin, 189.5 üst olması lazım demişsin, 186-187 kalabilir demişsin, Suwon fişi çeker mi çekmesi lazım demişsin ya,

işte ben buralara takıldım, lazımlarla, fişlemelerle, kalabilirlerle oynanmıyor bu kumar.

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,301
1,403
113
Öyle dostum yalan mı atıcam 1-5 arası kâr günde bana yetiyor profiline bakabilirsin

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,301
1,403
113
Bu da 2 gün önceki kuponum ben kumarbaz değilim profesyonel oyuncuyum

Ekli dosyalar