http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet PC'den Menajerlik Oyunu Önerisi

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,737
2,435
113
Beyler ben en son 2005 yılında oynamıştım :)

Oyunlar ne durumda bilmiyorum. PC'den oynayabileceğim menajerlik oyunu var mı oynadığınız önereceğiniz?

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,534
727
113
Valla en son lfs oynardım yıllar önce tweaklar modlar güzel günlerdi ;(

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,790
2,840
113
Beyler ben en son 2005 yılında oynamıştım :)

Oyunlar ne durumda bilmiyorum. PC'den oynayabileceğim menajerlik oyunu var mı oynadığınız önereceğiniz?
15 yıldır oynadığım tek oyun var o da Fm 2008

Virüs gibi bulaştı bırakamıyorum. Potansiyalli oyuncuları yok paraya alıp birkaç sene sonra büyük paralara satmanın hazzını anlatamam. Ama taksitle satıyorum. Yoksa o kadar büyük paraları peşin olarak kimse veremiyor zaten :)

Taiffa

Ehl-i Keyf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,109
4,327
113
Hattrick vardı eskiden

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,737
2,435
113
15 yıldır oynadığım tek oyun var o da Fm 2008

Virüs gibi bulaştı bırakamıyorum. Potansiyalli oyuncuları yok paraya alıp birkaç sene sonra büyük paralara satmanın hazzını anlatamam. Ama taksitle satıyorum. Yoksa o kadar büyük paraları peşin olarak kimse veremiyor zaten :)
bu devam ediyor mu reis pc den oynanır dimi. maziden oyun olsa daha ii olur öyle bişey istiyorum zaten :)

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,650
3,941
113
kral fm tarzı ben pek sevmiyorum çok zaman alıyor fifanın eski oyunlarından menajerlik de yapabilirsin misal ben fifa07 menajerlik modu açıyorum milanı aldım kadro süper :D

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,790
2,840
113
bu devam ediyor mu reis pc den oynanır dimi. maziden oyun olsa daha ii olur öyle bişey istiyorum zaten :)
Oynanıyor tabi. Ben en son Valencia takımını çalıştırıyordum. 6 yılda 2 şl şampiyonluğu 3 lig şampiyonluğu aldım. Kasayı da parayla doldurdum. Bir baktım kovulmuşum. Vefasız şerefsizler :) Alt takımda da birsürü potansiyalli oyuncu gelişiyordu

moonday06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,314
526
113
Football manager 2025 yada 2026 olana bak biraz pahalı ama tadından yenmez aşırı sarıyor :)

moonday06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,314
526
113
Sağlam pc istiyor o da bende yok ps5 var onda da keyif vermiyor kariyer oyunları
Cm serisi oyna o zaman dostum, pc kötü olması oyunca adam için zor.

10 yıl önce i7 6700k, gtx 970 li sistem topladım hala orta ayar götürüyor beni, şimdi şöyle güzel bir max felan vursam değiştircemde bizde yok o şans

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,553
651
113
Ne menejeri indir pes 2013 aç kariyer mod

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,847
4,715
113
Cm serisi oyna o zaman dostum, pc kötü olması oyunca adam için zor.

10 yıl önce i7 6700k, gtx 970 li sistem topladım hala orta ayar götürüyor beni, şimdi şöyle güzel bir max felan vursam değiştircemde bizde yok o şans
Bende pc sevgisi hiç yok kral çocukluktan beri ps oynadım