Zor uğraşmak lazım eskiden everyler aliyodu şimdi yok baya zorlaştıSitelere yatırılmıyomu h
Zor uğraşmak lazım eskiden everyler aliyodu şimdi yok baya zorlaştıSitelere yatırılmıyomu h
Maden bölümünden Gümüş al geri sat çok az komisyon alior bankana cek 1000 TL ye bı 60 70 gidioBeyler paycell kartla nereye yatırabilirim , papara patladı oraya atıp çekiyodum normalde
Aynen simidi onu yazacaktım değerli maden al sat nakite dönüşüyor para sonra çek bankanaMaden bölümünden Gümüş al geri sat çok az komisyon alior bankana cek 1000 TL ye bı 60 70 gidio
RomaArkadaşlar paycell yatırım kabul eden bildiğiniz site varsa yazarmisiniz ?
Aktarım yaparken hesap doğrulama ister kimlik felan vesayre. Bunları yapmadan karta aktarım yapamazsinpaycelle ilgili bir şey soracağım daha önce hiç kullanmadım da.
paycellde 2100₺ limitim var ama hat benim adıma değil. altın alıp satsam paycell karta aktarıp direk kendi adıma cekebiliyor muyum? hesap doğrulama vesaire herhangi bir sey ister mi? Kredi kartı yok
çok teşekkür ederim bilgi için. razer Gold alıp satabilirsin dediler dogrulama olmadan yapabilir miyim bu sekildeAktarım yaparken hesap doğrulama ister kimlik felan vesayre. Bunları yapmadan karta aktarım yapamazsin
NFC yokmu. İyzico aç halletçok teşekkür ederim bilgi için. razer Gold alıp satabilirsin dediler dogrulama olmadan yapabilir miyim bu sekilde
Daha önce hiç işlem yapmadiysan senden her halukarda doğrulama isteyecektir. Birşey değilçok teşekkür ederim bilgi için. razer Gold alıp satabilirsin dediler dogrulama olmadan yapabilir miyim bu sekilde
yok maalesefNFC yokmu. İyzico aç hallet
tamamdır denicem teşekkür ederimDaha önce hiç işlem yapmadiysan senden her halukarda doğrulama isteyecektir. Birşey değil