Askerlık yaptımda tutanak, tutup, olmadım,Askerlik yaptıysan tetanoz yapıyorlar diye biliyorum okduysan aşı bişey olmaz
Askerlık yaptımda tutanak, tutup, olmadım,Askerlik yaptıysan tetanoz yapıyorlar diye biliyorum okduysan aşı bişey olmaz
Ne alaka amk çenem şişti ondan actımKendine güldürecek konu açmışsın millet tabiiki tassak geçer
Tetanoz baslıca belırtısı neyse yok ederım ben onuNe alaka amk çenem şişti ondan actım
Hastane diye bir şey duydum mu içinde hastalar doktorlar hemşireler falan varNe alaka amk çenem şişti ondan actım
Bir sağlıkçı olarak net bilgi vereyim.Traş olurken çok hafif 1 mm kanadı kanama bile denmez nokta kadar kan çıktı jılete baktım solda pas birikintisi vardı tetanoz olurmuyum 3 gün gecti basına gelen varmı paslı jiletle traş olan olurken kanayan tecrübeli adamlar yokmu
belan bile sikilir uzun zamandır olmadıysan, git vurdur her yerden kapılabilecek bir şey bu.Traş olurken çok hafif 1 mm kanadı kanama bile denmez nokta kadar kan çıktı jılete baktım solda pas birikintisi vardı tetanoz olurmuyum 3 gün gecti basına gelen varmı paslı jiletle traş olan olurken kanayan tecrübeli adamlar yokmu
Kaderim 3 gün bekleyip burda boş konu açacağına hastaneye gitseydinTraş olurken çok hafif 1 mm kanadı kanama bile denmez nokta kadar kan çıktı jılete baktım solda pas birikintisi vardı tetanoz olurmuyum 3 gün gecti basına gelen varmı paslı jiletle traş olan olurken kanayan tecrübeli adamlar yokmu
Saldım kral daha umrumda degil ne edımBir sağlıkçı olarak net bilgi vereyim.
Halk arasında tetanozun sadece paslı bir demirden bulaşacağı söylenir. Lakin durum öyle değil.
Vücutta laserasyon oluşturacak yani küçük bir kesi, açıklık oluşturacak bir durum bile tetanoz riski taşır.
Sadece demir, çivi, jilet gibi metallerden değil, düştüğünüzde topraktan da bulaşabilir. 2. Derece derin ve yüzeysel yanıklarda bile tetanoz aşısı prosedüre göre uygulanır.
Daha ayrıntılı konuşmaya gerek yok. Kısacası her ihtimale karşı tetanoz aşın yoksa eğer acil sağlık kuruluşuna gidip tetanoz aşısı olmani öneririm.
5 yılkoruyuculuğu olur.
Aids olsam da olmam saldımyav usta kedi șeyini görmüş bisi sanmis derler bisi olmaz korkma ama aşını ol 😄😄
Acil doktora görün puhhaaTraş olurken çok hafif 1 mm kanadı kanama bile denmez nokta kadar kan çıktı jılete baktım solda pas birikintisi vardı tetanoz olurmuyum 3 gün gecti basına gelen varmı paslı jiletle traş olan olurken kanayan tecrübeli adamlar yokmu
Dostum paslanmaz çelik olur jiletler nasıl olmuş bilemiyorum.Traş olurken çok hafif 1 mm kanadı kanama bile denmez nokta kadar kan çıktı jılete baktım solda pas birikintisi vardı tetanoz olurmuyum 3 gün gecti basına gelen varmı paslı jiletle traş olan olurken kanayan tecrübeli adamlar yokmu