Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Basketbol Partizan Tahmin

Atashk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,759
2,380
113
Ev 21 fark oynicaktim 22 oranla dep yakalayinca vazgecmistim

Eschelon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,985
11,019
113

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,847
4,977
113
Gagic faktörü, oynuyor, oynatıyor. EL takımlarında rahatça oynar bu adam.
Reis senide etiketleyecektim isim cikmadi :):) yaw ALLAH askina bu nasik skor binde 1 ihtimali bile yok neden beni buluyor cok anlamsiz cok reis

Eschelon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,985
11,019
113
Reis senide etiketleyecektim isim cikmadi :):) yaw ALLAH askina bu nasik skor binde 1 ihtimali bile yok neden beni buluyor cok anlamsiz cok reis
Valla dostum üzüldüm senin adına. Arada böyle maçlar oynuyor takımlar, yol kazası diyelim. Bireysel sporcu ve coaching olarak Partizan elbette bir kaç gömlek üstün takım ama olmayınca olmuyor. Bakalım 20 dk daha var.

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,928
4,883
113
Kanka obradaviç ne yapsın takim çöp. Telekom da bunları dagitmisti hatta o maç inancım vardı partizana ama o günden sonra eksiyi yedi bende. Hoca da bi yere kadar takımda iş yoksa.

mossoro999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,251
4,313
113
Şimdi dostlar kuponu atmayacağım @mossoro999 @KARTALizma @Distin bu nasil bi mac olabilir onradowic dedik klas hocadır dedik yaw gelir beni mi bulur ilk ceyrek geriden geldi 2. Ceyrek cosacak dedik olaya bak son dakkaya 24..2 yeniliyor..
Partizana oynasak kazanmaz oynamasak kazanır çok tuhaf bir takım oldu. Yazı tura gibi birşey bende uzak duruyorum artık bu tuhaf takımdan.

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,847
4,977
113
Valla dostum üzüldüm senin adına. Arada böyle maçlar oynuyor takımlar, yol kazası diyelim. Bireysel sporcu ve coaching olarak Partizan elbette bir kaç gömlek üstün takım ama olmayınca olmuyor. Bakalım 20 dk daha var.
Aynen daha bi fark yemek icin 20 dakka daha warmis :):) yok arkadas yaw realden sayi cikmaz bu fark yer golden önüne gelene yenilir basket oynanmaz yaw :)

BvB

Bir daha kumar oynamayacağıma bahse girerim..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,245
987
113
Ve bu çeyrekte bile 40 küsür sayı çıktı

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,847
4,977
113
Fener macina son ceyrek başlarken 164 üst aliyorsun 4. Ceyrek başlıyor fener 0..5 önde ve suan 14 saniye war 25..7 ceyrek skoru sonra şike ws seyler yok bu nedir ya yeminle soguttular basketten nefret ettim

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,928
4,883
113
Fener macina son ceyrek başlarken 164 üst aliyorsun 4. Ceyrek başlıyor fener 0..5 önde ve suan 14 saniye war 25..7 ceyrek skoru sonra şike ws seyler yok bu nedir ya yeminle soguttular basketten nefret ettim
Ben maç başı 90.5 üst aldım fenere sikesine denk geldik kanka son ceyrek sattılar 26 sayı farktan 6 sayı ile bitti