- 530
- 270
- 63
Ciddi ciddi adam 10 lira ile roll açıp bide konu açmışAlın bunu buradan
Kaç gündür slottan parayı koyuyorsun akil vereceğine para verde adam akıllı roll açayım o zamanCiddi ciddi adam 10 lira ile roll açıp bide konu açmış
Bro ben 10 liraya roll açmaya utanırım kardeş.ben bana atanlara ödül attım sen atsaydin sende alırdınKaç gündür slottan parayı koyuyorsun akil vereceğine para verde adam akıllı roll açayım o zaman
Bol şans kardesim Allah gönlüne göre versin
Çok takip ettik bol sans dedik ama ödül ve roll hep belirli aynı kişilere gidiyorBro ben 10 liraya roll açmaya utanırım kardeş.ben bana atanlara ödül attım sen atsaydin sende alırdın
Aynen dost inslalajKumar bu günün birinde elbet lanet şans banada uğrayacak kimsenin sonradan ne olacağını bilemezsiniz şimdi geçin bakalim dalganizi bir gün burada Çok uçuk rakamlar paylaşmayacagimin garantisini verebilirmisiniz
Sen takma milleti keyfine bak dostumKumar bu günün birinde elbet lanet şans banada uğrayacak kimsenin sonradan ne olacağını bilemezsiniz şimdi geçin bakalim dalganizi bir gün burada Çok uçuk rakamlar paylaşmayacagimin garantisini verebilirmisiniz
İnşallah umarım güzel sonclaria gelirsinSen takma milleti keyfine bak dostum
Sen ne yaptın adaş yaptırdınmi pansuman kontrolİnşallah umarım güzel sonclaria gelirsin