Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin PARSEFE / Gece Tahmini

KAHİNBEY

🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
530
270
63
Geçen gece 3-4 gibi bana dmden kupon atıyor lütfen bas kesin gelecek vs. Ulan teneke kuponların tutsa şuan kendi paranla basıyor olurdun zaten. Kuponların tutmuyor diye para kazanamiosun
Hayır 4 gündür bütçem yok kupon yapamıyorum bilip bilmeden konuşma

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,017
13,138
113
Pekte küçük degilsin snaa bir tavsiye vereyim kimseye ozelden mac verme yazma anlıyor musun yanlis duruma dusersin hani bu mac sonu odemeli kupon verenler var ya onlardan farkin kalmaz birazda beklenti icerindesim gördüğüm kadariyla top yuvarlak bir abi tavsiyesi yoksa sıkıntı yasarsin tahmindir okey ama sen dedigimi anladin iyi geceler

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,153
19,938
113
Geçen gece 3-4 gibi bana dmden kupon atıyor lütfen bas kesin gelecek vs. Ulan teneke kuponların tutsa şuan kendi paranla basıyor olurdun zaten. Kuponların tutmuyor diye para kazanamiosun
Yok abisi amaç o değil geçen konuda biri buna kahinsin 500 atayım iban at dedi . Bu da durmuyor. İlla bir keriz oynar da şans parasını alırız diye atıyor işte

Gokhandgnc35

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,017
13,138
113
Sen yazmadan ben yazdim aynisini banada yazdi :)

ozzy1221

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,386
998
113
Şuna inanıp oynamayın gecende real gol yiyecek basın basın diye ağlıyordu 1-0 kazandı real tam boş bir çar yönetim neden banlamıyor bilmiyorum millete özelden de yazıyormuş @Daimon @Shellac @Başkan

Gokhandgnc35

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,017
13,138
113