http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Paribu Hakkında

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,023
863
113
2 gündür 4 defa çekimim oldu çok değil en yükseği 2000 tl gibi şimdi 5 haneli bir çekimim olacak paribu buna sıkıntı çıkarabilir mi forumdan bir arkadaşa bloke koymuştu galiba

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,878
9,981
113
hayır sıkıntı çıkarmaz ancak senin düzenli bir maaşın olup olmadığına veya ne is yaptıgına dair son 3 yılın islemleri incelemeye alınır bu tür olaylarda. Eğer ki ilk defa böyle yüksek miktarlar giriyorsa hesabına sana mail gönderirler şüphe çektiğin için. Sonuç alamazlarsa sende bankana bilgilendirme geçerler banka da şüpheli olaya dair savcılıga bilgilendirmede bulunur. Hepsinden önce sana mail veya arama yoluyla ulaşmaya çalışacakları için herhangi bir arama vs. olmazsa sıkıntı yok demek. Tabii yine de ben olsam paribu yerine binanceın Avrupa borsasına geçerdim.

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,465
12,169
113
70/80 bin dolarlık islemim oldu bir günde ama hiç sıkıntı cikmadi

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,023
863
113
hayır sıkıntı çıkarmaz ancak senin düzenli bir maaşın olup olmadığına veya ne is yaptıgına dair son 3 yılın islemleri incelemeye alınır bu tür olaylarda. Eğer ki ilk defa böyle yüksek miktarlar giriyorsa hesabına sana mail gönderirler şüphe çektiğin için. Sonuç alamazlarsa sende bankana bilgilendirme geçerler banka da şüpheli olaya dair savcılıga bilgilendirmede bulunur. Hepsinden önce sana mail veya arama yoluyla ulaşmaya çalışacakları için herhangi bir arama vs. olmazsa sıkıntı yok demek. Tabii yine de ben olsam paribu yerine binanceın Avrupa borsasına geçerdim.

sıkıntı olmasın diye parça parça çekicem 200 dolar çekim verdim