- 1,037
- 608
- 113
Reklam güzel olmuş değilmi 😂 bizden ne para kazandı papara artık global firma olmuş 😂
dostum 5ten sonraki "0"lardan birini eksiltsen bile o tutarda beni hayata bağlar,şans yok aynıGüzel reklam, ben beğendim. Uzun bir zamandır bonus ve freebet kovalıyorum. Cepte 50 kuruş para var. Dilenciye verseniz almaz 😅 Sağda solda görüyorum 1780 TL ye 10000 TL kazandı gibi mesajlar. Bizde şans yok herhalde. Bir 50000 TL kazansam epey işimi görecek ama nerede bizde o şans? Bu yolculuktaki tek dostumda papara. Havale kullanmam fazla.
Şansınız açık olsundostum 5ten sonraki "0"lardan birini eksiltsen bile o tutarda beni hayata bağlar,şans yok aynı
Aynen bende 5000 e razıyım. 50000 biraz fantezi oluyor, kolay kolay olmayacak bir şeydostum 5ten sonraki "0"lardan birini eksiltsen bile o tutarda beni hayata bağlar,şans yok aynı
Yiyin efendiler yiyin bizim komisyonları...Başarılı
28 tl basarken korkuyorum 2800 basmak yürek ister reis tebrikler
hemde fashionbette 😂😂28 tl basarken korkuyorum 2800 basmak yürek ister reis tebrikler
dostum bu arkadasa bakma sorunlari var kafasinda bu parayi cekmeden 50 100 k ya kqdar basar sonra cekemez sikayet acar 2 seneden beri ben akil veremedim bu arkadasa cogu site de cok parasi kaldihemde fashionbette 😂😂
Valla doğru diyordostum bu arkadasa bakma sorunlari var kafasinda bu parayi cekmeden 50 100 k ya kqdar basar sonra cekemez sikayet acar 2 seneden beri ben akil veremedim bu arkadasa cogu site de cok parasi kaldi