Değilyatırımlıdır bu
Değil kardeşim 6 senedir burda oynuyorum benbu da nerden çıktı sanki yeni site gibi![]()
Olur kardeşim isterim benBeyler ladesbette üyeliği olmayan yoksa 50 TL freebet ekletebilirim şans tutarsa 100-100 bölüşmeyi kabul eden varsa yazabilir
Benim yokBeyler ladesbette üyeliği olmayan yoksa 50 TL freebet ekletebilirim şans tutarsa 100-100 bölüşmeyi kabul eden varsa yazabilir
Kardeş benim yok ekletebiliyorsan yarı yarıya şans olursa anında çeker gönderirimBeyler ladesbette üyeliği olmayan yoksa 50 TL freebet ekletebilirim şans tutarsa 100-100 bölüşmeyi kabul eden varsa yazabilir
Benim üyelik yok kabulBeyler ladesbette üyeliği olmayan yoksa 50 TL freebet ekletebilirim şans tutarsa 100-100 bölüşmeyi kabul eden varsa yazabilir
Bnde isterim özelden yazarmısınBeyler ladesbette üyeliği olmayan yoksa 50 TL freebet ekletebilirim şans tutarsa 100-100 bölüşmeyi kabul eden varsa yazabilir
Benim üyeligim yok olur paylasiriz ekletebilirsenBeyler ladesbette üyeliği olmayan yoksa 50 TL freebet ekletebilirim şans tutarsa 100-100 bölüşmeyi kabul eden varsa yazabilir
Hay maşallah tebriklerPadişabet 20 tl deneme bosunun karşılığı 🙏🙏Ekli dosyayı görüntüle 213728