- 5,176
- 4,606
- 113
acısız agrisiz sızısız bir ölüm istermiydiniz beyler. Bazen gerekli die düşünüyorum. gerci her kaybedene ötenazi yapsalardi dunyada adam kalmazdi
ötenazi diyor hocam adam intihar degilağrısız acısızdan ziyade hepsinde sakat kalma riskin var,kendini astığında,yüksekten atladığında yada ilaç içtiğinde.siyanürde bi o risk yok o da bulunmuyor
ötenazi = intiharötenazi diyor hocam adam intihar degil
ciddi misin yoksa dalga mı geçiyorsun?ötenazi = intihar
sen şakamısın kardeşim ? ötenazinin amacı ölmek değil mi ? acı çektiği için hayatını sonlandırmak istiyor, sen çok mutlu olup intihar eden gördün mü ? o da acı cektiği için hayatını sonlandırmak istiyorciddi misin yoksa dalga mı geçiyorsun?
oha hocam hicmi duymadın öteyiciddi misin yoksa dalga mı geçiyorsun?
birader ötenazi yapıp sakat kalmaktan falan bahsetmişsin ötenaziyi adamın kafasına revolverla sıkarak yapıldıgını falan mı düşündün naptınsen şakamısın kardeşim ? ötenazinin amacı ölmek değil mi ? acı çektiği için hayatını sonlandırmak istiyor, sen çok mutlu olup intihar eden gördün mü ? o da acı cektiği için hayatını sonlandırmak istiyor
cok guldum ya :dbirader ötenazi yapıp sakat kalmaktan falan bahsetmişsin ötenaziyi adamın kafasına revolverla sıkarak yapıldıgını falan mı düşündün naptın
bir de ikisini karsılastırıp anlatmıs, valla anlamadım cidden arkadaş trollüyor mü yoksa cidden ötenaziyi direkt intiharla aynı şekilde yapıldıgını mı düşünüyor[/QUOTE]cok guldum ya :d
[/QUOTE]bir de ikisini karsılastırıp anlatmıs, valla anlamadım cidden arkadaş trollüyor mü yoksa cidden ötenaziyi direkt intiharla aynı şekilde yapıldıgını mı düşünüyor
kendini asarak, yüksekten atlayarak ötenazi yapılıyor mu kardeşim sen ya benim yazdığımı anlamıyosun yada bi açık bulup yürürmüyüm diye bakıyosunbirader ötenazi yapıp sakat kalmaktan falan bahsetmişsin ötenaziyi adamın kafasına revolverla sıkarak yapıldıgını falan mı düşündün naptın
aynen yazılanı okusa anlayacakcok guldum ya :d