Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Oran Çok İdeal

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
2.15

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,931
11,317
113
Asya şampiyon maçlarından
PSM MAKASSAR İY 0,5 ÜST ORAN 2,15 şu an 30.dakikada

Kupon miktarı 1₺
Kupon oranı 2.15
Kupon kazancı 2.15₺

Kedicik135

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,136
647
113
Bu hangi Lig PSM makastar takımını hiç duymadım adamların aldıkları maaşa baktım açlık sınırının altında çoğu: D

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,931
11,317
113
Birkaç defa gördüm bu ligi küçük paralarla ufaktan girdim ama bayağı gol oluyor ne hikmetse golleri de hep 80'den sonra atıyorlar veya bana öyle denk geldi bilmiyorum :)
Evet, Endonezya,Hindistan, Tayland gibi bu liglerde öyle oluyor

Kedicik135

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,136
647
113
Evet, Endonezya,Hindistan, Tayland gibi bu liglerde öyle oluyor
Adamlarda doğru düzgün oynayacak saha bile yok depremden gözlerini açamıyorlar ama maçlarda 5-6 atıyorlar Bir ara bir maç görmüştüm bu tarz bir ligteydi yanlış hatırlamıyorsam skor 6 5 falandı penaltı mı diye baktım daha dakika 82'ydi

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,931
11,317
113
Adamlarda doğru düzgün oynayacak saha bile yok depremden gözlerini açamıyorlar ama maçlarda 5-6 atıyorlar Bir ara bir maç görmüştüm bu tarz bir ligteydi yanlış hatırlamıyorsam skor 6 5 falandı penaltı mı diye baktım daha dakika 82'ydi
Adamlar herşeye aç çünkü 🙄🙏 futbola da...

bozak2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,034
784
113
Hani idealdi hani olgunlaşmıştı :D

Kedicik135

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,136
647
113
Adamlar herşeye aç çünkü 🙄🙏 futbola da...
Bizimkiler milyon dolarlar bayılıyorlar oyunculara bu kadar İstikrarlı oynamıyorlar adamlar yıllık 10.000 20.000 euro ile deli gibi top koşturuyor şahsen bana versen o parayı bir sene bir takım için oynamam

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,931
11,317
113
Bizimkiler milyon dolarlar bayılıyorlar oyunculara bu kadar İstikrarlı oynamıyorlar adamlar yıllık 10.000 20.000 euro ile deli gibi top koşturuyor şahsen bana versen o parayı bir sene bir takım için oynamam
Çok haklısın 👌 bizimkiler yüksek maliyetli içi geçmiş, bitik futbolcu alacaklarına gitsin buralardan alsınlar

Kedicik135

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,136
647
113
Çok haklısın 👌 bizimkiler yüksek maliyetli içi geçmiş, bitik futbolcu alacaklarına gitsin buralardan alsınlar
Olur mu öyle şey bizimkiler hep şişirme futbolcuları alır sonra elimizde bir güzel patlatırlar Fenerbahçe de aynı Galatasaray da aynı bir Beşiktaş sağlam transferler yapıyor mantık olarak diğerleri vasat bir iki transferleri dışında

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,931
11,317
113
Olur mu öyle şey bizimkiler hep şişirme futbolcuları alır sonra elimizde bir güzel patlatırlar Fenerbahçe de aynı Galatasaray da aynı bir Beşiktaş sağlam transferler yapıyor mantık olarak diğerleri vasat bir iki transferleri dışında
Doğru söze ne denir,tam da öyle oluyor, amaçları yan gelir işte yok forması yok bilmem nesi açık kapanmıyor esasen, taraftar için bir hayal kırıklığı..