- 22,539
- 11,664
- 113
Sürekli burdan mesaj geliyor alotel gibi bu hangi siteye ait bilgisi olan var mı?
Hesabını patlatmaya çalışıyorum ferdicimSürekli burdan mesaj geliyor alotel gibi bu hangi siteye ait bilgisi olan var mı?
Senin canın sağolsun tek patlamayan sağ kulak ile hesaplar kaldı 2 Side sana feda olsunHesabını patlatmaya çalışıyorum ferdicim
bana da geliyor biri girmeye çalışıyor, muhtemelen sahte bir siteye giriş yaptım şifremi biliyorlarSürekli burdan mesaj geliyor alotel gibi bu hangi siteye ait bilgisi olan var mı?
1 2 gündür everylere girişte burdan geliyor mesajlar sıkıntı bişi yok yaniSenin canın sağolsun tek patlamayan sağ kulak ile hesaplar kaldı 2 Side sana feda olsun
ben giriş yapmadığım zaman da geliyor reis1 2 gündür everylere girişte burdan geliyor mesajlar sıkıntı bişi yok yani
Gece 3 de geliyor anasını satayım issiz adam çokben giriş yapmadığım zaman da geliyor reis
Geliyor dostum giriş yapmasan da o da sistemsel hata özellikle özel oranlar çok olduğu zamanben giriş yapmadığım zaman da geliyor reis
Fero, senin kulağının arkası duruyor muSenin canın sağolsun tek patlamayan sağ kulak ile hesaplar kaldı 2 Side sana feda olsun
öyleyse iyiGeliyor dostum giriş yapmasan da o da sistemsel hata özellikle özel oranlar çok olduğu zaman
Sağ kulak duruyorFero, senin kulağının arkası duruyor mu![]()
Talibim nasil kulak çok hasarli degil umarim 🤣Sağ kulak duruyor