Ben kurpiyerım ama online değil canlı tavsiye ederimArkadaşlar daha önce çalışma geçmişi olan var mı? İş görüşmesine çağrıldım fikir ve deneyimlerinizi duymak isterim.
not: Admin lütfen silme dost benim için çok önemli referans veya benzeri bir durum yok
Daha önce iş tecrüben yoksa panik olman gereken bir durum yok , sıfırdan seni eğitecekler, diksiyon önemli, yabancı dil +1 verir , gerisi el becerine bağlı. Kabul edilirsen eğitime giteceksin eğitimi başarı ile tamamlayınca normal çalışma hayatın başlayacak.Arkadaşlar daha önce çalışma geçmişi olan var mı? İş görüşmesine çağrıldım fikir ve deneyimlerinizi duymak isterim.
not: Admin lütfen silme dost benim için çok önemli referans veya benzeri bir durum yok
Ülke neresi dostArkadaşlar daha önce çalışma geçmişi olan var mı? İş görüşmesine çağrıldım fikir ve deneyimlerinizi duymak isterim.
Nerden başvurdun dost dm atsanaBelgrad 1200euro maaş +prim galiba fazlasıyla yetiyormuş. İş başvurum kabul edildi canlı görüşme yapılacak 15dk. Vizeyi filan onlar hallediyor dimi
Vizeyi onlar halledemez dostum sen kendin hallediceksin cebinden karşılıcaksın onlar en fazla çalışman için garanti verip belge yollarlar ama türkiyede olduğun için kesin gözüyle bakma sonra üzülürsünBelgrad 1200euro maaş +prim galiba fazlasıyla yetiyormuş. İş başvurum kabul edildi canlı görüşme yapılacak 15dk. Vizeyi filan onlar hallediyor dimi
Ahmet düşme haaNerden başvurdun dost dm atsana
Halledeler kardesım yasıın gecbunların yolları var sırket bır yazı yazıyor hop hayırlı olsun ınsallah ozunu bulrusun mutlu olursun yolun bahtın acık olsunBelgrad 1200euro maaş +prim galiba fazlasıyla yetiyormuş. İş başvurum kabul edildi canlı görüşme yapılacak 15dk. Vizeyi filan onlar hallediyor dimi
10 saat kargo dağıtıp aldığın maaşla kirayı ödeyebiliyorsun sadece. Referans ve tanıdığın olmadan adam akıllı iş olumyor dayı.en zor masa başı işlerden birisi +10 saat kart dağıtmaya ne kol dayanır ne beyin. Yabancı dilin varsa daha iyi şartlarda burada zaten iş bulabilirdin. kendini azıcık geliştirseydin.
Ne taksimi ne sinyalı dayı ne anlatıyon hiçbir şey anlamadım. Ayrıca 1500 euro demek 71k türk lirası demekKardes 1200 euroya oralara gidip rezillik cekilirmi taksimde sinyale ciksan 600 euro kazanirsin yazik etmeyin kendinize siktiredin bu yurt disi isleri
Yıllardır lol oynuyorum npSürekli küfür edicekler sana zor bir iş
aynen kral ülkede kimse para kazanmıyor hayat yurt dışında 10 saat masa başında kart dağıtmak hayat burada. doğru diyorsun10 saat kargo dağıtıp aldığın maaşla kirayı ödeyebiliyorsun sadece. Referans ve tanıdığın olmadan adam akıllı iş olumyor dayı.
İşinin 20.dk sında @clovers1995 : Kardes nerdeyse yarım saat olcak ne zman bıter kolum yoruldu gelen oyuncuları sıstemden dırek kazandı yapalım evlıyım eve donmem lazım onceden ıslerım guzeldı sonradan battımen zor masa başı işlerden birisi +10 saat kart dağıtmaya ne kol dayanır ne beyin. Yabancı dilin varsa daha iyi şartlarda burada zaten iş bulabilirdin. kendini azıcık geliştirseydin.
Bende battım kral benimde durumum aynı bende Kara kara dusunuyorumİşinin 20.dk sında @clovers1995 : Kardes nerdeyse yarım saat olcak ne zman bıter kolum yoruldu gelen oyuncuları sıstemden dırek kazandı yapalım evlıyım eve donmem lazım onceden ıslerım guzeldı sonradan battım
1200 Euro için harbi deymez gibi ama yinede bol şansNe taksimi ne sinyalı dayı ne anlatıyon hiçbir şey anlamadım. Ayrıca 1500 euro demek 71k türk lirası demek
hocam 71000 lira için bu kadar zor şartlar altında çalışmaya meyilliysen asker olsaydın yaNe taksimi ne sinyalı dayı ne anlatıyon hiçbir şey anlamadım. Ayrıca 1500 euro demek 71k türk lirası demek