Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Online Krupiyerlik Hakkında

dwkinq

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
748
321
63
Arkadaşlar daha önce çalışma geçmişi olan var mı? İş görüşmesine çağrıldım fikir ve deneyimlerinizi duymak isterim.

not: Admin lütfen silme dost benim için çok önemli referans veya benzeri bir durum yok

mTk21021

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
160
49
28
Arkadaşlar daha önce çalışma geçmişi olan var mı? İş görüşmesine çağrıldım fikir ve deneyimlerinizi duymak isterim.

not: Admin lütfen silme dost benim için çok önemli referans veya benzeri bir durum yok
Ben kurpiyerım ama online değil canlı tavsiye ederim

Woodyhood

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
500
276
63

Daha önce iş tecrüben yoksa panik olman gereken bir durum yok , sıfırdan seni eğitecekler, diksiyon önemli, yabancı dil +1 verir , gerisi el becerine bağlı. Kabul edilirsen eğitime giteceksin eğitimi başarı ile tamamlayınca normal çalışma hayatın başlayacak.

C.alt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,763
618
113

Ülke neresi dost

dwkinq

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
748
321
63
Belgrad 1200euro maaş +prim galiba fazlasıyla yetiyormuş. İş başvurum kabul edildi canlı görüşme yapılacak 15dk. Vizeyi filan onlar hallediyor dimi

osmanwashere

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,655
3,823
113
Belgrad 1200euro maaş +prim galiba fazlasıyla yetiyormuş. İş başvurum kabul edildi canlı görüşme yapılacak 15dk. Vizeyi filan onlar hallediyor dimi
Vizeyi onlar halledemez dostum sen kendin hallediceksin cebinden karşılıcaksın onlar en fazla çalışman için garanti verip belge yollarlar ama türkiyede olduğun için kesin gözüyle bakma sonra üzülürsün

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,209
2,309
113
en zor masa başı işlerden birisi +10 saat kart dağıtmaya ne kol dayanır ne beyin. Yabancı dilin varsa daha iyi şartlarda burada zaten iş bulabilirdin. kendini azıcık geliştirseydin.

Hylt53

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
45
33
18
Halledeler kardesım yasıın gecbunların yolları var sırket bır yazı yazıyor hop hayırlı olsun ınsallah ozunu bulrusun mutlu olursun yolun bahtın acık olsun

dwkinq

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
748
321
63
en zor masa başı işlerden birisi +10 saat kart dağıtmaya ne kol dayanır ne beyin. Yabancı dilin varsa daha iyi şartlarda burada zaten iş bulabilirdin. kendini azıcık geliştirseydin.
10 saat kargo dağıtıp aldığın maaşla kirayı ödeyebiliyorsun sadece. Referans ve tanıdığın olmadan adam akıllı iş olumyor dayı.

dwkinq

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
748
321
63
Kardes 1200 euroya oralara gidip rezillik cekilirmi taksimde sinyale ciksan 600 euro kazanirsin yazik etmeyin kendinize siktiredin bu yurt disi isleri
Ne taksimi ne sinyalı dayı ne anlatıyon hiçbir şey anlamadım. Ayrıca 1500 euro demek 71k türk lirası demek

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,209
2,309
113
10 saat kargo dağıtıp aldığın maaşla kirayı ödeyebiliyorsun sadece. Referans ve tanıdığın olmadan adam akıllı iş olumyor dayı.
aynen kral ülkede kimse para kazanmıyor hayat yurt dışında 10 saat masa başında kart dağıtmak hayat burada. doğru diyorsun

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
İşinin 20.dk sında @clovers1995 : Kardes nerdeyse yarım saat olcak ne zman bıter kolum yoruldu gelen oyuncuları sıstemden dırek kazandı yapalım evlıyım eve donmem lazım onceden ıslerım guzeldı sonradan battım

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,033
1,766
113
İşinin 20.dk sında @clovers1995 : Kardes nerdeyse yarım saat olcak ne zman bıter kolum yoruldu gelen oyuncuları sıstemden dırek kazandı yapalım evlıyım eve donmem lazım onceden ıslerım guzeldı sonradan battım
Bende battım kral benimde durumum aynı bende Kara kara dusunuyorum

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,209
2,309
113
Ne taksimi ne sinyalı dayı ne anlatıyon hiçbir şey anlamadım. Ayrıca 1500 euro demek 71k türk lirası demek
hocam 71000 lira için bu kadar zor şartlar altında çalışmaya meyilliysen asker olsaydın ya

BigRick

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
275
273
63
1250 Euro artı prim maaşı var. 370 Euro'ya kadar ev desteği ve özel sağlık sigortası var. Oturumunu alıyorlar. Mesai 8 saat . Yayın öncesi hazırlık da mesaiye dahil. Kamera karşısında olmak ve kumar işinde olmak sorun değilse denenebilecek bir iş.