http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet OnB Finansbank Hakkında

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Arkadaslar OnB finansbank la enpara aynı fırma pekı bunların gonderdıklerı kredı kartları lımıtlerı farklımı yoksa ayrı ayrı lımıtlerı mı oluyor bilgisi olan aydınlata bilirmi

Red-Kit

Rintintin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
339
180
43
Enpara Qnb finansbanka bağlidir. Bi islemim oldum mu bankadanda yapabilrsin. Enpara havale eft ücreti almıyor. Mesela ben siteye atarken kullaniyom nesineye falan normalde 3tl kesintisi var onu bile yapmiyor. Ayni kuruluş limitler ayrıdır ama. Ayrica bankahesaplarin blokelendiginde enpara hesabin bloklanmaz. Bankadan çok cok iyidir

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
ıkı Farklı lımıt tanımlıyorlar yanı Anladım eve gelmıste ısteyım kullamadım ondan soruyom bı hesap kartı gondermıs bırde kredı kartı.. Onb kredi kartının lımıtını otomatık enparayamı tanımlıyorlar daha az yada daha cok tanımla ma olasılıgı varmı ?

Red-Kit

Rintintin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
339
180
43
ıkı Farklı lımıt tanımlıyorlar yanı Anladım eve gelmıste ısteyım kullamadım ondan soruyom bı hesap kartı gondermıs bırde kredı kartı.. Onb kredi kartının lımıtını otomatık enparayamı tanımlıyorlar daha az yada daha cok tanımla ma olasılıgı varmı ?
Hesaplar ve limitler ayrı ayridir .enparaya tanimlamaz