Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling ÖmerBaba - İkasbet Rolling

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

flacssoNN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,949
1,344
113
Dostlar sponsor site diye oynadım bi 7k kaybettik sağolsun 500tl eklediler sonra o da lose ardından haftalık kb ile 2.5k çekim yaptım ama yatırımlara devam ettim yatırımlar 50k oldu tek çekim haftalık kb slotları inanılmaz kötü bakın beni bilen vardır illa ki çok sağlam çekimlerim var ve büyük kovalamama rağmen 1 kere çekim yapamadım ilk defa bir sitede böyle zarardayım her sitede ya yakın yada kar da olurum önermem slot oynayacaksanız

İkasbet Destek

Büro Destek
Büro Destek
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
139
148
43
Dostlar sponsor site diye oynadım bi 7k kaybettik sağolsun 500tl eklediler sonra o da lose ardından haftalık kb ile 2.5k çekim yaptım ama yatırımlara devam ettim yatırımlar 50k oldu tek çekim haftalık kb slotları inanılmaz kötü bakın beni bilen vardır illa ki çok sağlam çekimlerim var ve büyük kovalamama rağmen 1 kere çekim yapamadım ilk defa bir sitede böyle zarardayım her sitede ya yakın yada kar da olurum önermem slot oynayacaksanız
Yardımcı olabilmem adına kullanıcı adınızı özelden iletebilir misiniz ?

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,432
3,519
113
Haydi 75 e kadar 2-2 görelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...