- 9,881
- 3,302
- 113
Öyle tabi, sağlık olsun. Yarın 300'le başlayıp 10 katını yapabilirsem çekicem, paraya ihtiyaç varGeçmiş olsun yapacak birsey yok
Öyle tabi, sağlık olsun. Yarın 300'le başlayıp 10 katını yapabilirsem çekicem, paraya ihtiyaç varGeçmiş olsun yapacak birsey yok
O kaybettiğin parayla nusrette tıka basa et yerdin üzerinde çay meşhur tatlı 1k hesap öderdin 200de harçlık kalırdıÖyle tabi, sağlık olsun. Yarın 300'le başlayıp 10 katını yapabilirsem çekicem, paraya ihtiyaç var
Yazık olmuş
Ankara nusret'te 2 kişi 350'ye çıktık dostum, 1k'ya koyun alıp, 1 ay yersin ayrıcaO kaybettiğin parayla nusrette tıka basa et yerdin üzerinde çay meşhur tatlı 1k hesap öderdin 200de harçlık kalırdı![]()
350ye 2 hamburger yemişsinizdir kankaAnkara nusret'te 2 kişi 350'ye çıktık dostum, 1k'ya koyun alıp, 1 ay yersin ayrıca
Nusret burger 50 tl, lokum burger 55 tl gözün çok korkmuş senin de ice tea 12 tl. 70 lirayla gitsen tek başına 3 lira da bahşiş bırakırsın, ya da dönüş paran artar350ye 2 hamburger yemişsinizdir kanka![]()
Ooo yogunlug da biliyor nusretin menüsünü alfabe gibi biz kapının önünden geçince kaynar suyla kovaliyorlar bizi kedi gibi yoğunlug vip cıktı350ye 2 hamburger yemişsinizdir kanka![]()
Sağlık olsun, geriye bakmamak ilerisi için daha iyi olur..Yazık olmuş geçmiş olsun
Eskiden deavlım nusrette yedim son 2senedir lahmacunun hasrettimOoo yogunlug da biliyor nusretin menüsünü alfabe gibi biz kapının önünden geçince kaynar suyla kovaliyorlar bizi kedi gibi yoğunlug vip cıktı