- 9,881
- 3,302
- 113
Valla baya şanslıymıssın insallah hep sansın olurEkli dosyayı görüntüle 40410 arkadaşlar tam 30 dakikada 50 lirayi 1172 lira yaptım, düşününce gerçekten çok iyi ama sans işi işte.
Ulan en kısa zamanda yapicam şu işi rolling diyorlar buna ne uğraşıyorum ki kombin kombin tek mac ata ata gidicem bi ara bakalım ne olacak sonumuzEkli dosyayı görüntüle 40410 arkadaşlar tam 30 dakikada 50 lirayi 1172 lira yaptım, düşününce gerçekten çok iyi ama sans işi işte.
Beklemeyi hiç sevmeyen biri olarak bu yöntemle oynuyorum hep, ya 2 dakikada kasa sıfırlanıyor ya da bunun gibi düşük miktarlar epey artıp, kasayı yukseltebiliyorUlan en kısa zamanda yapicam şu işi rolling diyorlar buna ne uğraşıyorum ki kombin kombin tek mac ata ata gidicem bi ara bakalım ne olacak sonumuz
Ben de genelde beklemeyi sevmedigim için gidip slotta batırıyorum parayı yüksek betle girip bi ara denicem bunuBeklemeyi hiç sevmeyen biri olarak bu yöntemle oynuyorum hep, ya 2 dakikada kasa sıfırlanıyor ya da bunun gibi düşük miktarlar epey artıp, kasayı yukseltebiliyor
Bence 100tlik Bi etkinlik yapsan şık olurEkli dosyayı görüntüle 40410 arkadaşlar tam 30 dakikada 50 lirayi 1172 lira yaptım, düşününce gerçekten çok iyi ama sans işi işte.
Başlığı dikkatli oku dostumBence 100tlik Bi etkinlik yapsan şık olur
Kazanç yok hocam maalesef, sadece kısa sürede katlanabildigini ve şansımın yaver gittiğini göstermek istedim, sonrasında 1.4 orandan patladımKazancın daim olsun bro
E tamam işte şık olur diyor adam bisey demiyo ki belki şansımız bize de güler diyor falan diyor filan diyor işte diyor biseylerBaşlığı dikkatli oku dostumson kısmı benim için de geçerli
HqwhqggqgqgqtqyqhhqgagaggaKazanç yok hocam maalesef, sadece kısa sürede katlanabildigini ve şansımın yaver gittiğini göstermek istedim, sonrasında 1.4 orandan patladım![]()
Yani benden zırnık beklemeyin koklatmamı diyorsun kankiBaşlığı dikkatli oku dostumson kısmı benim için de geçerli
Geçmiş olsun yanlış anlaşılma"Önemli olan elde tutmak" yani tutamadım ben de.Ekli dosyayı görüntüle 40414