Ödemek istemiyorum devlet affedecek diye bekliyorduk
12 kNe kadar borc
Benimki hala duruyor,2014 te en son kredi yi almıştım😅😅Ödeme emri gelmiş 15 gün içinde nasıl bir yol izlemeliyim
10 yıl oldu hala bekliyor ödemedim..Ödeme emri gelmiş 15 gün içinde nasıl bir yol izlemeliyim
ödeme emri gelmiş derken nerden gelmiş yapılandırma yaptın mı bloke yedin miÖdeme emri gelmiş 15 gün içinde nasıl bir yol izlemeliyim
Ödeme emri yazıyor kağıtta vergi dairesine öde diyeödeme emri gelmiş derken nerden gelmiş yapılandırma yaptın mı bloke yedin mi
Sana kağıt geldi mi ?10 yıl oldu hala bekliyor ödemedim..
Ben 2022 de aldım 2 yıllıkBenimki hala duruyor,2014 te en son kredi yi almıştım😅😅
Hayır vergi dairesinden gelmişti bi 8 yıl önce hala ödemedimSana kağıt geldi mi ?
Benimde vergi dairesi yazıyorHayır vergi dairesinden gelmişti bi 8 yıl önce hala ödemedim
vergi dairesine ödenir zaten önemsiz. ödemezsen banka hesaplarına bloke konur en fazla. gidip taksitlendireceksin yapılandıracaksın. atıyorum 12k ben 1 senede ödemek istiyorum dersin önden bi peşin ödeme alıp takside bölerlerÖdeme emri yazıyor kağıtta vergi dairesine öde diye
Zaten faiz affı oldu ana para kaldı onu da zaten taksit taksit ödüyorsun istersen fazla paran olsjn yine taksit taksit ödetiyorvergi dairesine ödenir zaten önemsiz. ödemezsen banka hesaplarına bloke konur en fazla. gidip taksitlendireceksin yapılandıracaksın. atıyorum 12k ben 1 senede ödemek istiyorum dersin önden bi peşin ödeme alıp takside bölerler
Sen ödemezsen o ödemezse yeni gelen gençlere kyk nasıl kredi verecek.. Herkes üç kağıt peşinde kumara para bulup aldığın krediye gelince ödememek için af bekliyorsun yazıklar olsun..Ödemek istemiyorum devlet affedecek diye bekliyorduk
Biraz az çalıp ödesinler diye bekliyodum ama faiz almıyorlarmışSen ödemezsen o ödemezse yeni gelen gençlere kyk nasıl kredi verecek.. Herkes üç kağıt peşinde kumara para bulup aldığın krediye gelince ödememek için af bekliyorsun yazıklar olsun..