- 18,766
- 12,939
- 113
Hahahahha bende banlanmicama kasa basıyorumlaaa olum Kasa bosunamı attık![]()
Hahahahha bende banlanmicama kasa basıyorumlaaa olum Kasa bosunamı attık![]()
Roll ne oldu adaşinho abifazla değil 20 30 tane daha roll yap bak süt kardeşin bile sana mesaj atar haha işte ondan sonra liste değişebilir lider olmasanda seviyoruz seni üzülme kardeşim![]()
Yok dayı üzülmekten değil be hem muhabbet hemde etkinlik olsun makara muhabbet olsun diyefazla değil 20 30 tane daha roll yap bak süt kardeşin bile sana mesaj atar haha işte ondan sonra liste değişebilir lider olmasanda seviyoruz seni üzülme kardeşim![]()
Elbet birgün reis o zaman30 şubatta , yıl önemli değil![]()
günah benden gitti o zaman corona bitince sende lider olursunYok dayı üzülmekten değil be hem muhabbet hemde etkinlik olsun makara muhabbet olsun diye![]()
Olsun yinede bi umut var o zamangünah benden gitti o zaman corona bitince sende lider olursunhadi buyrun
KASIMPAŞALI OLMAK KOLAY DEĞİLaslında başkan ve modlarımızı sayma lidersin be kardeşim![]()
Yine banlanmamız gündemde hesabı
şu corona bitsin geleceğim antalyaya denize gireriz inşallah be erhan özledim valla suya dalmayı ulen be
Reis banlanmam gündemde gibi duruyor ona göre yeni üyelik açıcam
takiptesin emre
direkt ip bannedReis banlanmam gündemde gibi duruyor ona göre yeni üyelik açıcam![]()
Herkes kendinden sorumludur dost Biz üyelerimizi severiz saygı gösteririz..Reis banlanmam gündemde gibi duruyor ona göre yeni üyelik açıcam![]()
Gel abi valla ama Konyaaltı sahilini bitirdiler hem ücretli oldu hem kurallar getirildi garibanın sahilde 2 rus kesecekti onada kan doğradılarşu corona bitsin geleceğim antalyaya denize gireriz inşallah be erhan özledim valla suya dalmayı ulen be
benim özel yerim var oraya götürcem seni 15 20 mt derinlik atlıyoruz bol bolGel abi valla ama Konyaaltı sahilini bitirdiler hem ücretli oldu hem kurallar getirildi garibanın sahilde 2 rus kesecekti onada kan doğradılar![]()