- 18,766
- 12,939
- 113
Bende 94 ama evleneli 3 yil olduAllah uzun ömür versin reis
bizde 94 lüyüz sürekli okuyoz bitmiyo ki evlenek![]()
Bende 94 ama evleneli 3 yil olduAllah uzun ömür versin reis
bizde 94 lüyüz sürekli okuyoz bitmiyo ki evlenek![]()
kanka ben 9 a kadar ayaktayım nobettyım suan.9 a kadar seve seve kalıcamYatmim mi kanka![]()
Bende 93 okumuyorum ama hala evlenmedim kanka nası yapıcazBende 94 ama evleneli 3 yil olduben okumadim ondan
![]()
Hahahhaha ben bizimki kalkmadan yatmam lazim kankam yoksa uyutmuyorkanka ben 9 a kadar ayaktayım nobettyım suan.9 a kadar seve seve kalıcam![]()
Bekarlık sultanliķ kankaBende 93 okumuyorum ama hala evlenmedim kanka nası yapıcazsaka bir yana tabi ben memnunum halimden
![]()
Kaydettim reis18.06.2020![]()
o dert cuma gunu bende de baslıcakHahahhaha ben bizimki kalkmadan yatmam lazim kankam yoksa uyutmuyor![]()
Dert değil kankam dert değil o dünyanin en guzel olayıo dert cuma gunu bende de baslıcak![]()
tatlı dert kanka yanıDert değil kankam dert değil o dünyanin en guzel olayı![]()
Haklisin kanka vallahi tatli derttatlı dert kanka yanı![]()
Ya kanka simdi işten çık eve git uyu yarina koycaz parayi yarina bugun yani, cumaya para lazim doğum varmaç ver kanka![]()
Kaydettim reisAdminler günde 100 mesaj atsa swn ortalama 500 atsan
+400 ondesin lidele aranda 5 gün var 5 güne liderlik gelie şampiyonluk ise zor ama
O zaman banlancam deseneBaskan O listede Senin altında Olmaz Bu yazıya KaSa atarım @emreyagmur
Seko seni severimCevap veriyorum Y..ak@emreyagmur
laaa olum Kasa bosunamı attıkO zaman banlancam desene![]()