Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Basketbol Obradovic: 4 saniyeden daha çok 39 dakika 56 saniye nasıl oynadığımız önemliydi!

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
129,039
178,213
113

THY EuroLeague 24.hafta evinde Maccabi Fox Tel Aviv'e kaybeden Fenerbahçe Beko koçu Zeljko Obradovic:

"Kolay bir durum değil çok duygusal bir konumdayız. Özellikle maç bu şekilde elinize gelip kaybedince çok kolay olmuyor. Son pozisyonla ilgili çok konuşmak istemiyorum. Son 4 saniyeden daha çok 39 dakika 56 saniye nasıl oynadığımız daha önemliydi. Takım çok savaştı ve istekliydi. Ama ne yazık ki bu yetmedi. Daha iyi konsantre olmamız gerekiyor. Maccabi’nin nasıl bir takım olduğunu biliyoruz buna göre hazırlandık. Dün akşam ve sabah buna göre antreman yaptık. Maccabi’yi tebrik ediyorum. Çok duygusal ve zor bir maçtı bizim için. Ve 40 dakika boyunca oyuncuların yaptığı her şey için teşekkür ediyorum ve aynı şekilde taraftarlara da her zaman ki gibi müthiş destekleri için teşekkür ediyorum."